Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Fordelen ved at studere i udlandet

Mon Jun 22 2015

Hvorfor skal man egentligt arbejde eller studere i udlandet? Svaret er ikke så enkelt endda, for det varierer meget fra person til person. Men en ting alle vist er enige om er; når du vender hjem efter et ophold i udlandet, vil du helt sikkert have vokset som person.

IBS International Business School er en del af STS Student Travel Schools, som tilbyder både sprogrejser, High School-ophold og au pair-programmer. For at kunne svare på spørgsmålet omkring hvorfor man skal studere i udlandet, bad vi nogle af vores kolleger om at fortælle deres historier.

EMELIE NYRÉN, PROGRAM COORDINATOR, STS

Kontor: Göteborg, Sverige
Min historie: Jeg var i Brighton i fire måneder for at studere engelsk på et college. Efter det valgte jeg at blive i landet og arbejde som au pair i seks måneder. Jeg fik senere et job på American Express hovedkvarter i tre år. At opleve en ny kultur og nye traditioner er nogle af de vigtigste erfaringer, jeg har fået med mig, men det bedste af alt, er alle dejlige mennesker jeg mødte.

SABINA AGIC, EVENT PRODUCER, STS

Kontor: Stockholm, Sverige
Min historie: Jeg gik på High School i USA. Der fik jeg smag for at rejse og møde nye kulturer og sprog. Jeg lærte dermed, at det var meget nemt bare at pakke en taske og rejse ud i verden. Et år senere tog jeg til Sydfrankrig på en sprogrejse med STS og efter gymnasiet kombinerede jeg mine universitetsstudier med sæsonarbejde i Paris i løbet af sommerferien.

“Den vigtigste erfaring jeg gjorde mig var at opdage ​​hvor ens vi mennesker er i vores forskelligheder. Fællesskaber er så forskellige, men vi vokser op med de samme tanker, bekymringer og drømme for fremtiden”.

Sabina Agic, Event Producer, STS

Når du tager til udlandet på en længere tur, kommer du til at lære folk at kende og få venner over hele verden. Dette åbner op for fantastiske muligheder for at komme rundt om i verden, og du har venner du kan besøge næsten overalt.

MALENE SØHOLT, PROGRAM COORDINATOR, IBS

Kontor: København, Danmark
Min historie: Jeg har været au pair i England i 11 måneder og derefter studerede jeg et semester på Reykjavik University, Island. Jeg har også arbejdet som praktikant for Den Danske Ambassade i Reykjavik i seks måneder. Den absolut bedste del af min tid i udlandet er, at jeg er blevet den person jeg er i dag. Jeg lærte meget om mig selv og hvad jeg kunne udrette. Jeg blev mere uafhængig, åben og turde prøve flere ting. At bo i udlandet er den bedste beslutning jeg har taget i mit liv.

JENNIFER SANDSTRÖM, RECRUITING & TRANSPORT ASSISTANT, STS

Kontor: Göteborg, Sverige
Min historie: Jeg har studeret i Canada og New Zealand. Mine erfaringer af job i udlandet har været i Indien, Tyskland og Finland. Den vigtigste erfaring er helt klart, at det har formet hvem jeg er i dag. Jeg er vokset som person, mens jeg fik en bedre forståelse for andre mennesker og andre kulturer. Det kan lyde kliché og det er svært at se det, men jeg er overbevist om, at jeg ikke ville været den samme person i dag, hvis jeg ikke havde boet i udlandet. Jeg vil sige, at det har gjort mig til et bedre menneske!

Ønsker du at blive en del af dem? Vil du lære mere om dig selv? Vi er her for at hjælpe dig på vej til dit personlige eventyr.

Kontakt os i dag for at høre mere.