Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Er du færdig med gymnasiet til sommer, men har stadig ingen planer for efteråret?

Thu Dec 13 2018

Det er med blandede følelser, når man afslutter gymnasiet. I starten er man glad og tænker ”nu er mit liv endelig begyndt!”, indtil man begynder at tænke ”hvad skal jeg nu?” mens din puls stiger en smule. Og det hjælper ikke at alle omkring dig spørger om det samme hele tiden. Uanset om det er mor, far, bedstemor, venner, lærere osv. Popper det samme spørgsmål op: ”Hvad er så dine planer?”. Som om du ikke selv havde travlt med at finde ud af det.

Du har så mange muligheder nu til dags, at du næsten er bange for at vælge forkert. Mange gymnasieelever drømmer om at tage til udlandet, men at flytte til udlandet kan godt virke skræmmende. Hvad skal jeg nu? Hvor skal jeg hen? Skal jeg studere? Arbejde? Eller måske begge dele?

Hos STS hjælper vi unge med at få en god start på deres nye, uafhængige liv. At studere et år i udlandet er en perfekt begyndelse for voksen livet og perfekt for dig, der ønsker et eventyr, men også ønsker at få værdifuld akademisk viden på samme tid. Det er en rigtig god måde at udvikle dig som person, mens du lærer at tale flydende engelsk og får en dybere viden inden for dit fagområde. Det er den perfekte kombination af uddannelse og fornøjelse.