Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Ebbas bedste Londontips

Tue Jun 02 2015

For at sparke dette indlæg i gang og plante længslen i jeres hoveder, vil jeg starte med sige ‘Hej’ og fortælle lidt om mig selv. Ebba er navnet jeg fik for næsten 20 år siden. I januar 2015 tog jeg mine kufferter og flyttede til et land hvor det, ifølge myterne, regner meget. Men tro mig, denne by er ekstremt meget mere, men det kommer jeg til senere.

Så hvorfor flyttede jeg til London? Tja, det lykkes mig at blive optaget på en af verdens bedste modeskoler. Universitet (UAL) er faktisk rangeret som verdens bedste universitet for mode og design – fedt! Men studer, mode, gå på museum og hænge ud med de fedeste undervisere er faktisk ikke det eneste jeg laver. Det er nu vi går videre fra mig til byen med det store S.

London er alt og mere til! For at gøre det så enkelt som muligt har jeg listet mine favorittips som I bliver nødt til at få klemt ind når I er i London.

HVAD GØR DU SOM DET FØRSTE?

Du skaffer dig et Oyster Card. Når du har skaffet dig et Oyster tager du til Notting Hill Gate og spiser brunch på 202. Bestil deres french toast, jeg lover dig det er godt! Når du er mæt kan du svinge forbi Portobello Road. Måske du vil møde mig på vejen på min daglige vandring for at købe mælk (den er altid tom).

TID TIL KAFFE

Måske du har lyst til en god kop kaffe? Det kan du lede lidt længe efter. London er ikke kendt for sine hyggelige caféer. Her drikker man normalt noget forfriskende midt på dagen. Så tag hellere ud til Piccadilly Circus og Heddon Street for at besøge Strawberry Moons. Her kan du sidde på deres hyggelige udendørs spisested og fange solen (eller tage en svingom med en ukendt person på deres megaseje danskegulv om aftenen).

SHOPPING OG FROKOST

Mens du er i nærheden kan du tømme din pung i enhver butik der findes omkring Oxford Circus. Måske du møder mig på vejen – glem ikke at sige hej! Når det er tid til frokost går du til Shoreditch og leder efter en indgang dækket med rødt plastik. Bagom finder du en masse pop-op spisesteder. Jeg smaskede mig igennem en falafel fra Yalla-Yalla sidste gang jeg var der. Så godt og så i friske omgivelser.

MUSEUM OG TURISTATTRAKTION

Efter du har spist er det tid til at besøge et museum. Tag til South Kensington og find vej til V&A. Hvis du er hurtig, har du tid til at se Alexander McQueens udstilling. Det er langt det bedste show jeg har været til. Og tro mig, jeg har været der mindst to gange om ugen siden januar. Plus mange flere under studieturen til Paris. Hvis du har brug for en hvileperiode, kan du tage ind til Westminister og købe en billet til London Eye. Måske er det en kliché, men det er rigtig flot om aftenen når du kan se London oplyst.

MIDDAG OG CLUBBING

Når det er tid til aftensmad bestiller du enten en burger eller hummer i Soho eller også spiser du koreansk i Covent Garden. Efter maden tager du og dine venner til Aqua i Mayfair (Londons indre by). Her går du på roof-top-baren på Argyll Street.

Jeg ønsker dig en god rejse til London og håber du vil opleve alt det du ønsker. Næste uge er jeg på Instagram for IBS. Følg mig der!

Ha’ det godt,
Ebba

@ebbabengtsson

Bliver du inspireret af Ebba? Book en studievejledning så fortæller vi alt om London og dine muligheder for et studieophold.