Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

6 gode grunde til at studere i San Diego

Tue Oct 13 2015

Californien lokker mange turister og studerende til hvert år. Men hvilken by er den bedste? Vi har spurgt vores IBS-repræsentant i San Diego, Curt J. Trezise, hvorfor han synes du skal vælge netop hans by.

  1. STORSLÅENDE NATUR
    San Diego-området har Nordamerikas mest varierende natur. Her findes et af verdens 34 mest markante steder med biologisk mangfoldighed. Fra kyst til ørken, fra bjerge til snoede daler – her finder du lidt af alt. Du vil med garanti blive imponeret over de spændende steder, planter og dyr.
  2. VEJRET (DET ER MÅSKE INGEN OVERRASKELSE)At arbejde som meteorolog i San Diego er lidt af en joke. Der findes kun få måder at sige det er 24 grader varmt og solrigt. Solen skinner næsten hver dag. Tank-tops, shorts og badesandaler er standard her. Hvis det skulle ske at regne, varer det blot et par timer og solen er fremme igen. For at citere Guldlok og de tre bjørne: Det er ikke for varmt, ikke for koldt, det er helt PERFEKT!
  3. NOGET UD OVER DET SÆDVANLIGESan Diego er en skjult perle, ofte overset af masser af turister som årligt kommer til den vidunderlige stat Californien. Det ser ud til, at de fleste, der besøger Californiengør det, jeg kalder “den gyldne trekant” – Los Angeles, San Francisco, Las Vegas. Det er naturligvis godt for os da vi slipper for turister med sokker i sandalerne og som kalder denne smukke tilstand for “Cali” (ville man aldrig gøre her).
  4. “THE LOCALS”Originale San Diego-indfødte er faktisk mere sjældne en enhjørninger. Efter at have været her et stykke tid vil du undre dig over hvorfor alle komme udefra. Byen er fyldt med mennesker som forelsker sig i byen og slår sig ned. San Diego er fyldt med mennesker som er “chill” i sin livsstil og der er masser af mangfoldighed. Vi er uden tøven de mest afslappende og medgørlige mennesker. Desuden er vi aktive mennesker og byen siges ofte at være den mest attraktive i USA.
  5. MAD OG DRIKKESan Diego er for dem som elsker at spise god mad. Her findes førsteklassesmad fra alle verdens hjørner. En god opskrift på et godt ophold.
  6. ALTID NOGET AT LAVEDer sker altid noget i San Diego. Den verdenskendte San Diego Zoo (ja, jag mener det for alvor), The Birch Aquarium, LEGOLAND, Balboa Park, Belmont Park, Comic-Con, nationalparker, byparker, camping, klatring, vandring, dejlige stande – det kan ikke lade sig gøre at kede sig. Okay, jeg kunne fortsætte i en evighed, men i stedettror jeg du skal komme her og opleve alt dette for dig selv!

Vil du studere i San Diego og få Curt til at vise dig rundt? Bestil en gratis studievejledning og vi kan fortælle meget mere.