Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Hvad er TOEFL og IELTS?

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) og IELTS (International English Language Testing System) er internationalt anerkendte sprogtest i engelsk. Nogle skoler har denne eller en del af denne test som optagelseskrav. Hvilket testresultat, der er påkrævet, varierer fra skole til skole.

TOEFL-testen gennemføres på tre forskellige måder, papirbaseret (PBT), computerbaseret (CBT) og internetbaseret (IBT). Testen er udviklet i USA og den tester hovedsageligt amerikansk engelsk, med fokus på blandt andet læseforståelse, høreforståelse og skriftlig kommunikation. Et TOEFL-resultat er gyldigt i to år.

IELTS administreres af British Council, IDP: IELTS Australia og Cambridge English Language Assessment. Testen findes i to udgaver, Academic og General Training, hvor den første anbefales til dem, som vil studere på et højere niveau i et engelsksproget land, og den sidste passer til dem, som vil arbejde eller bo i landet. Begge udgaver omfatter fire hovedområder: læse- og høreforståelse, mundtlig kommunikation og skriftlige færdigheder. Et IELTS-resultat er gyldigt i to år.