Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Sabbatår med mening

Vil du bruge dit sabbatår på at styrke dine kompetencer både personligt og fagligt? Og samtidig få en helt fantastisk oplevelse med på vejen?

Mange af vores studerende er unge, der netop har afsluttet deres gymnasiale uddannelse og gerne vil have en pause inden de starter på en uddannelse herhjemme. De vælger derfor at rejse ud og studere for både at få rejseoplevelsen og samtidig prøve nogle forskellige fag inden de tager den endelige beslutning om, hvilket studie de vil fortsætte på herhjemme i Danmark.

Bestem selv dine fag

Hvis du rejser ud med STS Study Abroad på dit sabbatår, kan du vælge om du vil studere et enkelt semester (ca. 5 måneder) eller et helt studieår (2 semestre). Du kan helt selv bestemme, hvilke fag du vil studere. Hvis du vælger vores studieretning, STS Select kan du fx studere business, kunst og sport på samme semester eller vælge fag inden for samme fagområde. Flere af vores skoler tilbyder hundredvis af fag, så der er masser at vælge imellem.

Mange af vores studerende vælger denne løsning, netop for at afprøve forskellige interesser inden de vælger den endelige retning på en videregående uddannelse i Danmark. Ofte har du nogle idéer om hvad du synes er spændende, men dette kan være helt anderledes når du prøver det i praksis. Derfor griber mange unge muligheden for at afklare deres ønsker og forventninger.

Stort plus på dit CV

Et sabbatår er en helt enestående chance for at opleve en masse, et nyt land, møde nye venner og virkelig gøre dig klar til at tage skridtet videre på en videregående uddannelse. Den erfaring, du kommer hjem med fra udlandet kan ikke måle sig med den erfaring du ville have fået herhjemme fordi du kommer til at stå helt på egne ben og være selvstændig på en helt anden måde. Det er også derfor at mange virksomheder vægter et udlandsophold rigtig højt på dit cv. De ved at et udlandsophold giver ben i næsen og evnen til at stå på egne ben.

Forbedr din kvote 2 ansøgning

Har du ikke fået de karakterer, du ønskede for at komme ind på din drømmeuddannelse? Mange universiteter ser positivt på et udlandsophold og det vægter højt på din kvote 2 ansøgning. Her har du oven i købet mulighed for at studere et par fag inden for den fagretning du gerne vil søge ind på herhjemme og derfor en kæmpe fordel til dit fortsatte studie.

Et udlandsophold giver dig derfor ikke kun en oplevelse for livet men forbedre også dine chancer for fremtiden og giver din kvote 2 ansøgning det ekstra der skal til for at komme ind på dit drømmestudie.

Er du i tvivl om hvad der er den rigtige destination eller uddannelse for dig? Så kom ind til en uforpligtende studievejledning og lad os hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.