Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Studér en hel uddannelse

Med STS kan du vælge allerede fra begyndelsen at søge ind på en hel udlandsuddannelse, som svarer til en fuld college- eller universitetsuddannelse, eller du kan starte med et semester og forlænge på et senere tidspunkt.

Uanset om du studerer i Danmark eller i udlandet, så er der forskellige uddannelsesniveauer, der fører til forskellige uddannelser. Et eksamensbevis er et bevis på, at du har læst et fag til et vist niveau eller at du har gennemført en bestemt uddannelse. Alle fag og programmer på et universitet eller college inddeles i forskellige niveauer, som derfor resulterer i forskellige eksamensbeviser.

Hvis du ønsker at studere i udlandet på et højere uddannelsesniveau, vælger du normalt at læse til en associate's degree eller bachelor's degree. Hvis du allerede har en bachelor, kan du vælge en masteruddannelse. Hvad passer bedst til dig?

Associate's degree

En associate’s degree er en kortere videregående uddannelse, som du typisk opnår efter to års studier.

Læs mere

Bachelor's degree

I Australien, New Zealand og de fleste lande i Europa består en bachelor's degree typisk af en treårig uddannelse, hvorimod den i USA for det meste indebærer en uddannelse på fire år.

Læs mere

Master's degree

En master's degree svarer til en dansk kandidatuddannelse. For at kunne opnå en master's degree skal du allerede have en afsluttet bachelor's degree.

Læs mere