Study Abroad – for dig over 18 år
Empowering young people since 1958!

Bliv STS-ambassadør

STS-ambassadør programmet tilbyder muligheder for nuværende og tidligere STS studerende til at udvikle og dele deres oplevelse med andre unge.

Som STS-ambassadør bliver du en del af et globalt netværk og deler dine oplevelser og erfaringer via forskellige sjove og udviklende aktiviteter. Samtidig, har du mulighed for at vinde præmier og priser.

Nogle af de mest populære ambassadør-aktiviteter er at sprede inspirerende historier på sociale medier og hjælpe ved at repræsentere STS til inspirationsmøder og messer. Nogle ambassadøre benytter også muligheden for at arrangere et inspirationsmøde selv, dele flyers ud og være vært for udvekslingselever.

Ligesom du udvikler nye egenskaber, møder mange andre unge mennesker og bliver en del af STS har du også mulighed for at vinde præmier og priser.

Hav det sjovt, udvikl dig som person, få fede præmier og priser og inspirér andre.

For hver aktivitet du udfører som ambassadør optjener du point, disse point kan bruges til at indløse gavekort og præmier. Du kan også tjene penge ved at udføre ambassadør-opgaver som et deltidsjob. Alt dette giver dig værdifuld erfaring og nye egenskaber til din fremtid.

At være STS-ambassadør er givende på mange områder. Du kan vælge at deltage i så meget som du har lyst til. Det er perfekt som aktivitet efter skole eller som deltidsjob for en ung globetrotter. Som ambassadør vil du blandt andet blive bedre til at tale med mennesker, præsentere og organisere dine opgaver. Ved at tale med en masse mennesker vil du dele din egen rejse og oplevelse vidt og bredt.

STS-ambassadører holder kontakten med de andre ambassadører, der også har været ude og rejse. Du opbygger en god kontakt til STS og får muligheden for at blive ansat til STS’ rejser og på STS kontorer verden over.

Bliv en del af et globalt netværk med en mission om at give unge mennesker styrken til at vokse gennem uddannelse og kulturel udveksling. Bliv STS-ambassadør.

Vil du være ambassadør? Send os en mail på [email protected] og skriv lidt om hvor du har rejst med STS og hvorfor du gerne vil være ambassadør.