Big news: STS lancherer sprogrejser uden fly

Wed Apr 03 2019

Som et klimavenligt tiltag er STS nu klar til at lancere no-fly sprogrejser til Brighton

Elever som skal til Brighton på sprogrejse i sommeren 2020, vil få muligheden for at rejse med tog fremfor fly. Elever fra Sverige, Norge, Danmark, Tyskland og Frankrig som skal til Brighton, vil mødes på vejen til England på alle de forskellige stops. Dette giver eleverne mulighed for at opleve mere, samt lære deres nye venner bedre at kende inden selve sprogkurset starter. Sprogrejsen vil også inkludere et 3-dages stop I Paris på vej til Brighton, og 2 overnatninger i London på vej hjem.

Denne nye mulighed er et vigtigt skridt, når det kommer til virksomhedens betydningsfulde CSR.

"STS søger altid efter måder, hvorpå vi kan begrænse vores CO2-fodaftryk på, samtidig med at vi imødekommer efterspørgslen fra en ny generation af miljøbevidste yngre rejsende" siger John Cedergårdh, CEO hos STS Education

De elever, som vælger no-fly muligheden, vil ikke kun kunne nyde de ekstra fordele, men også føle sig stolte af deres valg til at reducere deres indflydelse på miljøet og være et eksempel for andre.

The students who opt for the no-fly trip will be able not only to enjoy the added benefits but also feel proud of their choice to greatly reduce their impact on the environment and serve as an example to others.

På EcoPassenger.com estimeres det at et valg af togrejse – fremfor fly - kan reducere kuldioxid og andre skadelige gasser med op til 90%. At rejse med tog, giver dig en følelse af eventyr og opdagelse, som er en vigtig del af disse læringsrige sprogrejser. Deruodver forstærker det idéen om, at det handler mere om selve rejsen fremfor destinationen. For virksomheden handler det også om at gå ”tilbage til rødderne”. I 1958 gik den allerførste sprogrejse til Mattsee i Østrig – en rejse med tog. Med denne nye no-fly rejse, fortsætter STS med at formindske sine CO2-fodaftryk, alt imens den nye generation bliver mere bevidste om bæredygtige rejsemetoder.

Sprogrejsen med tog vil være mulig at booke fra midten af juni på hjemmesiden.