Nyheder 2018 – nye destinationer & rejser

Mon Nov 13 2017

Gode nyheder for 2018 - vi lancerer nye spændende rejser! Om du nyder solrigt vejr eller spændende eventyr, så har vi noget til dig!

Læs mere om hver rejse. Hvilken en vil du med på næste sommer?

Bali Surf & yoga

På Bali kan du få det hele. Du vil møde nye mennesker, mens du forbedrer dit engelsk. Hvad kunne være bedre end at lære engelsk på en tropisk ø? Vi tilbyder også en masse aktiviteter for dig og dine venner, du vil lære at surfe og træne yoga eller du kan bare slappe af på stranden. Gå ikke glip af dette eventyr!

Læs mere om Bali Surf & yoga

Cypern

At lære engelsk er godt, men at lære engelsk under Middelhavets sol er bedre. På Cypern vil du og dine nye venner bruge dagene på at forbedre jeres engelsk, nyde solen og opleve alt hvad øen byder på.

Læs mere om Cypern

Canada Adventure

Tag med os på en 19-dage lang roadtrip fra Vancouver til Calgary. Naturen, vi vil komme til at se på denne rejse, er ubeskrivelig flot! Vi garanterer betagende landskab med storslående bjerge, fascinerende søer, flode og skove. Lav ekstra plads til billeder på din telefon - du vil helt sikkert få brug for den!

Læs mere om Canada Adventure

West Palm Beach

Nyd livet mellem palmetræerne i fancy West Palm Beach. Du bor på Keiser Universitys pragtfulde campus, som ligger lige i hjertet af West Palm Beach. Atmosfæren på campus er tropisk og campus er omringet af smuk natur og vand, hvor du kan spotte skildpadder og farverige fugle, der flyver rundt.

Læs mere om West Palm Beach

Real Madrid Football Camp

Spil som de professionelle i Madrid! Du træner fodbold under vejledning af instruktører fra den berømte La Liga klub på Real Madrids egne træningsfaciliteter i udkanten af Madrid. Du vil forbedre dine fodboldfærdigheder, ligesom du vil få internationale holdkammerater - præcis som på de rigtige tophold!

Læs mere om Real Madrid Football Camp

Hvor vil du hen til sommer?

Ring til os, chat med os eller kom til et møde med os så finder vi den bedste rejse til dig og dine venner i sommerferien 2018.