Melinda tog på road trip gennem USA

Tue Nov 07 2017

Melinda tog på vores adventure rejse Coast to Coast, en road trip i minibus fra østkysten til vestkysten i USA. Læs hendes gæsteindlæg her!

Navn: Melinda
Alder: 16 år
Hjemby: Ystad, Sweden
Destination: Coast to Coast, USA

Coast to Coast rejsen er en de sjoveste oplevelser, jeg nogensinde har haft og noget jeg vil huske resten af mit liv. Vi rejse gennem USA i fire busser fra Los Angeles til New York, med cirka 13 personer i hver bus. I min bus, var der teenagere fra Sverige, Danmark og Spanien og i de andre busser var der også personer fra Italien og Norge. Vi gjorde næsten alt sammen, hvilket gjorde at vi ret hurtigt blev venner og lærte hinanden at kende.

Der er fire specielle events fra turen jeg altid vil huske. Den første var den sjoveste aktivitet på turen – river rafting! Jeg havde aldrig prøvet noget lignede før, så det var virkelig sjovt at prøve. Den anden var da vi spiste pizza og så solnedgangen over Grand Canyon – hvor vi virkelig var tilstede i øjeblikket og nød det specielle ved USA. Den tredje var da vi sagde farvel til vores spanske venner på Time Square i New York. Det var sidste gang vi ville se hinanden, og der var intet federe eller intenst sted at sige farvel end Time Square. Sidst, men ikke mindst, det fjerde specielle event var den sidste aften, da jeg og syv andre købte slik, chips og sodavand og blev oppe til klokken fire om morgenen og snakkede, lyttede til musik og nød den sidste tid vi havde sammen i USA.

Jeg vil helt sikkert anbefale andre at tage på Coast to Coast turen ligesom jeg gjorde. Selvfølgelig koster turen penge og for at tjene og spare til turen, gjorde jeg forskellige ting. Jeg startede med aktivt at spare til turen ved at stoppe med at bruge penge på unødvendige ting som kaffe og cafébesøg. Jeg spurgte også I min klub om jeg kunne hjælpe til som træner, hvilket jeg fik lov til. Noget andre jeg hørt fra andre er at søge job på forskellige caféer eller arbejde som babysitter for familie og venner.

På turen er det vigtigt at du tør tale engelsk og du kan lide at møde nye mennesker. Jeg har tidligere været på en almindelig sprogrejse med STS, så jeg synes ikke det var svært at tale engelsk på min road trip. Da vi mest boede på campingpladser er det vigtigt at du er forberedt på ikke altid at se 100% perfekt ud. Tænk også på at pakke det rigtige, med ting du ikke er alt for øm over for. Udover det, vil jeg bare sige – grib chancen og tag afsted!

Af: Melinda Håkansson

Gør som Melinda og book din road trip i dag!