Sprogrejser 12 til 19 år

Læs om Idas sommer i Brighton!

Tue Oct 30 2018

Ida Lindborg har skrevet et indlæg til STS, hvor hun snakker om sin sprogrejse til Brighton. Læs og få et indblik i sommerens bedste rejse!

”At tage på en sprogrejse til Brighton er blandt de bedste ting, jeg nogensinde har oplevet. Jeg kom hjem med så mange oplevelser og sjove minder, men det vigtigste som jeg fik var venner for livet! Venner jeg stadig taler med dagligt. Denne rejse blandt de bedste ting jeg har oplevet – fordi jeg mødte dem!

Vores dage var forskellige fra dag til dag, så vi hele tiden var optaget. Vi havde 3 timer lektioner om dagen, undtagen i weekenderne. Nogen gange havde vi lektioner om morgenen og derefter aktiviteter om eftermiddagen, og andre gange var det omvendt. Nogen af lektionerne var mere lærerige end andre, men de var sjove og frie på en eller anden måde. Det bedste var at have morgen klasser og aktiviteter om eftermiddagen, det var det som vi normalt havde.

For eksempel kan aktivitetere være alt fra at gå til Devil's Dyke eller til molen. Aftenen så lidt anderledes ud, og du brugte mere tid med den gruppe, du var i. Om aftenen havde vi Photo Quiz og vi fejrede midsommer da vi havde både svenske og finske ledere, det var rigtig sjovt. Et par dage om ugen havde vi ”værtsfamilie tid” hvor du var hjemme og tilbragte tiden sammen med værtsfamilien og de mennesker, du boede med, hvilket var hyggeligt samt var det rart at bare slappe af nogle gange.

Ugerne var forskellige, men vi havde altid aktiviteter, og nogen gange var det hele dagen vi lavede en aktivitet, for eksempel tog vi til London, to gange og til Oxford en gang. Det var ikke fordi turene var så lange, men de var super sjove. Vi var også på en bustur, det var lidt varmt men den var faktisk blandt de mest behagelige ture på rejsen, haha!
Brighton var en utrolig hyggelig by. Pier, stranden, banerne, Churchill Square, North Lane, alle folkene ... Alt var så dejligt. Også STS, de gjorde det så sjovt med sprogpraksis, og de var meget opmærksomme. Du følte dig sikker med STS lederne. Vi var heldige med vejret, det regnede måske i en time på en dag ellers var vejret fantastisk hele tiden.

Det bedste ved turen var, at jeg mødte Evelin, Karl og Fanny. Vi lavede så mange sjove ting sammen og med hele gruppen. Jeg fik bestemt minder for livet, men intet kan måles med de venner jeg fik og at jeg kunne dele denne oplevelse med dem. Lykke og venskab, det er uvurderligt! Tag på en Sprogrejse, hvis du har mulighed for det, fordi du vil helt sikkert ikke fortryde et sekund!

/ Ida Lindborg "

Ønsker du at tage til Brighton ligesom Ida?

Tjek Idas blog ud og se alle hendes billeder derfra.

Har du nogen historier fra din sprogrejse du gerne vil dele, så skriv en mail til [email protected] , på engelsk og så vil vi kontakte dig.