7 spørgsmål til Tilda i Hastings

Mon Sep 25 2017

Vi har snakket med Tilda, en af vores skønne elever, der tog på sprogrejse i Hastings denne sommer. Hun fortalte os om, hvordan det var at bo hos en værtsfamilie, om Hastings som destination og hvilken STS tur hun ville tage på næste gang.

Navn: Tilda Bergkvist
Alder: 15 år
Hjemby: Oskarshamn, Sverige
Destination: Hastings, England

Hvad var det bedste ved din sprogrejse?

Det bedste ved sprogrejsen var at være i England og være omringet af det engelske sprog hele tiden. Det var også sjovt at møde nye venner og lære en ny kultur at kende.

Hvorfor Hastings?

Til dels på grund af den gode pris, men det virkede også som en hyggelig by.

Kunne du lide Hastings som destination?

JA! Det var en rigtig fin by tæt på stranden, lokale shoppingmuligheder og London. Hastings er meget stille, og der er mange hyggelige gader med gamle huse og bygninger. I Hastings har de også verdens bedste boghandel/café, der hedder Waterstones. Vi tog derhen så ofte vi kunne, og jeg savner den meget.

Hvordan var det at bo hos en værtsfamilie?

JEG ELSKEDE at bo hos en værtsfamilie. Jeg elskede at lære en britisk familie at kende, og finde ud af hvordan det er at bo i England. Vi fik lokal mad, hvilket var ret spændende. Jeg havde mit eget værelse, hvilket jeg synes var rigtig fint. Jeg var også den eneste svensker, hvilket jeg synes var positivt – på den måde snakker man meget mere engelsk.

Holder du stadig kontakten med dine venner fra turen?

Jeg har kontakt til svenskerne i min gruppe hver dag. Det synes jeg er ret fedt! Jeg følger dem fra Spanien og Italien på Instagram, men jeg snakker ikke med dem. For to uger siden besøgte jeg en ven fra sprogrejsen. Det var rigtig sjovt!

Hvis du selv kunne vælge – hvilken STS rejse ville du så tage på næsten gang?

Jeg tror jeg ville vælge Coast to Coast i USA eller Canada Adventure. Eller måske noget i Spanien for at forbedre mit spanske. Jeg er også meget interesseret i et high school år og i Study Abroad.

Vil du anbefale andre at tage på sprogrejse?

JA! Det er en af de bedste ting jeg har gjort i mit liv, og jeg vil huske disse tre uger for evigt!

Tak, Tilda!

Vil du gerne på sprogrejse i Hastings ligesom Tilda? Book din plads til sommeren 2018 i dag!

Læs Tildas blog om hendes tur til Hastings