Sprogrejser 12 til 19 år

3 typer venner du har brug for i livet

Thu Mar 09 2017

Når du tager på sprogrejse vil du få en masse nye venner. Da du tilbringer så meget tid sammen med dem, vil det føles som om du har kendt dem meget længere end et par uger. Gudskelov for sociale medier, som gør det muligt for dig og dine nye venner og holde det tætte bånd selvom I er langt fra hinanden!

Der er mange forskellige slags mennesker, men hvis du har denne slags venner i dit liv, så gør dig selv en tjeneste og hold kontakten!

Den ærlige:
Denne ven er som en løbetur. Du vil helst ikke hører, hvad de siger, selvom du inderst inde godt ved du får det bedre af det. Så du lytter til den alligevel og først kan du ikke lide hvad du hører, det kan sommetider gøre ondt at høre, men du ender alligevel med at takke dem senere hen fordi det viste sig de havde ret. Ligesom med en løbetur. Hårdt til tider, men virkelig gavnligt.
Den eventyrlige:
Indrøm det, dit liv ville være ret kedeligt uden denne person! Denne ven er handlekraftig. Det er den person, som vil med dig på sprogrejse, tage til en fest hvor de ikke er inviteret, eller snapper dig når du er på vej i seng og spørg om du ikke hellere vil med ud. Nogen gange har du lyst til at fortælle denne ven at tage den med ro, men lad værd – nyd det i stedet!
Din modsætning:
Vi har det med at tilbringe tid sammen med folk, som ligner os og har samme interesser som os, og det er også helt fint. Men den ven som går imod strømmen har det med at være mere interessant. Når du lytter til Drake, lytter de til et mere indie band, som ingen har hørt om, når du kommer med den trendy taske, bruger de en taske som har været deres bedstemors i stedet. Denne ven gør dit liv rigere selvom I er meget forskellige, så har I det sjovt sammen og elsker at tilbringe tid sammen.
Hvem af dine venner, vil du helst på sprogrejse med?