Sprogrejser 13 til 19 år
Discover You - in a new language

Klasseture

Planlægger I en klasseudflugt, og vil I gerne til udlandet på årets sidste rejse sammen? Eller vil du gerne arrangere en tur sammen med din klasse? At arrangere sjove, sikre og lærerige grupperejser er det, vi er bedst til hos STS. Lad os hjælpe dig med at arrangere din drømmerejse – så sørger vi for, at du og din klasse får et dejligt minde for livet.

Tag på eventyr sammen med din klasse!

STS tilbyder mange spændende destinationer - nært og fjernt. Vælg den STS-destination, du bedst kan lide, og lad os skræddersy et forslag ud fra dine ønsker. Hvor længe vil du gerne være afsted? Hvor vil du gerne hen? Sammen med dig, finder vi frem til den helt rigtige løsning for dig, som passer til dine behov. Naturligvis til en meget konkurrencedygtig pris. Det kunne være en uge på Malta hos en værtsfamilie, en forlænget weekend i London eller hvorfor ikke en uges spansk i Alicante? Hvis du ønsker det, arrangerer vi sjove udflugter og aktiviteter eller sender en STS leder med på turen!

Hvis I vælger os til at føre jeres drøm om den perfekte klassetur ud i livet, får I en yderst fleksibel og særdeles erfaren udbyder med et inspirerende udvalg af destinationer til konkurrencedygtige priser. Fortæl os dine drømme – så fører vi dem ud i livet!