Sprogrejser 13 til 19 år
Discover You - in a new language

Hvilke former for sprogrejser findes der?

I STS har vi mange forskellige slags sprogrejser. Dette betyder, at vi højst sandsynligt kan finde en sprogrejse som, matcher dine behov og ønsker perfekt.

Sprogrejser

Sprogrejser er en unik oplevelse for unge mennesker, der er fascineret af nye steder, nye mennesker og nye sprog, der kan lide at fordybe sig i en ny kultur og samtidigt lære kulturen “first hand”. Med en perfekt kombination af undervisning, sjove fritidsaktiviteter og spændende udflugter får eleverne mulighed for at udforske fascinerende destinationer, forbedre deres sprogfærdigheder og møde nye venner fra hele verden. Det er simpelthen den bedste måde at tilbringe din sommer på.

Læs mere om Sprogrejser her

Eventyrsrejser

Vores eventyrsrejser er perfekte for dem der elsker at kaste sig ud i det ukendte, der altid er på jagt efter det næste store spændingsmoment, og for dem som er fascineret af fjerne steder og oplevelser, der er noget udover det sædvanlige. Hos STS tror vi på begrebet “learning by doing”, og på vores eventyrsrejser får du muligheden for at lære og udvikle dig på samme tid, alt imens du udforsker unikke områder og skaber minder for livet. Du har ingen sprogundervisning på disse rejser, men du vil hurtigt forbedre dine sprogfærdigheder, ved at kommunikere i virkelige situationer med dine rejsekammerater og lokale STS medarbejdere.

Læs mere om Eventyrsrejser her

Sportsrejser

På vores sportsrejser får du muligheden for at træne både krop og sind, samtidigt med du forbedrer dine færdigheder både på et fremmedsprog og i den sport, du elsker. Du bliver udsat for nye udfordringer og vokser i selve processen. Du vil øve sproget, danne stærke bånd med dine rejsekammerater og få en ny følelse af samarbejde. Træn din yndlingssport og få en sommer, du aldrig vil glemme!

Læs mere om Sportsrejser her

Livsstilsrejser

Livstilsrejser er perfekte for dem der godt kan lide at studere og slappe af på samme tid. Som kan lide at lære noget nyt, mens de kommer helt ned i gear. Disse rejser tilbyder den perfekte kombination af at blive bedre til noget mens du kommer på spændende udflugter og møder andre unge fra hele verden. Du bliver også bedre til at tale fremmedsprog, som trænes både i klasseværelset samt udenfor med dine nye venner og lederne fra STS.

Læs mere om Livsstilsrejser her