Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Bliv sprogrejseleder

Som sprogrejseleder har du ansvaret for en gruppe elever og er med til at gøre deres sprogrejse til en oplevelse for livet. Som STS leder fungerer du både som rejseleder, aktivitetsleder, ven og problemløser for dine elever 24 timer i døgnet.

Du rejser med eleverne fra Danmark, og sørger for eleverne får minder for livet ved, at opleve en anden kultur, prøve sjove aktiviteter og komme på dagsudflugter. 

Vi har behov for ledere til alle vores kursusbyer. De fleste elever vælger, at rejse til England eller Malta, dermed har vi et større behov for ledere til disse lande. De oversøiske rejsemål går til vores erfarne sprogrejseledere. Alle vores sprogrejser er mellem 2-4 uger og man bliver som leder ansvarlig for sin egen gruppe med 15-20 elever under hele opholdet.

Som leder bor du i samme indkvarteringstype som dine elever. Dette er for de fleste hos en værtsfamilie. Hvis du rejser med en gruppe med indkvartering på hotel eller campus, bor du sammen med dem her. Dog altid i separate værelser. Du skal uanset indkvarteringstype regne med at bo med andre ledere af samme køn.

Vi søger dig der er: 

 • Minimum 23 år
 • Sprogkyndig
 • Humørfyldt og positiv
 • Ansvarlig og pædagogisk
 • Kreativ og god problemløser
 • En god leder og organisator
 • Har erfaring og er god til, at arbejde med unge mennesker
 • Har stor rejselyst og er vant til at rejse
 • Er fleksibel og i stand til at håndtere stressede situationer 
 • Har en ren straffeattest

Aktivitetsleder

Som aktivitetsleder står du for, at arrangere og forestå aktiviteterne for eleverne i fritiden. Hver dag er pakket med alt fra fodbold i parken til museumsbesøg - og du skal aktivt planlægge og deltage i alle udflugter og sørge for at disse bliver en succes.

Din baggrund kan variere - vigtigst er, at du har interesse for at arbejde med unge mennesker og har gode egenskaber som leder og organisator. Arbejdet er krævende og du vil arbejde mange timer, men samtidig er jobbet også meget givende.

Uddannelse for STS ledere

Inden sommeren gennemgår alle STS ledere vores interne lederuddannelse. Ansvar, tryghed og kvalitet udgør grundstenen i STS' virksomhed. For os er det vigtigt, at du som leder er indforstået med, hvordan STS fungerer som organisation og at du føler dig velforberedt inden afrejse.

En forudsætning for at du kan arbejde som STS leder er, at du deltager i STS’ interne lederuddannelse inden du rejser.

Hensigten med lederuddannelsen er at give dig et billede af, hvad der forventes af dig som leder og samtidig sørge for, at du får de rette værktøjer for at kunne gøre sprogrejsen mindeværdig for vores elever.

Vi forudsætter, at du allerede er en person med gode leder- og sprogegenskaber samt er god til at tage sig af unge mennesker. Det som vi i stedet fokuserer på under uddannelsen er, hvordan du som STS leder forventes at håndtere forskellige situationer og hvad dit job indebærer rent praktisk. 
Under uddannelsen vil du møde erfarne ledere og samtidig tage del i deres tips og erfarringer.

Uddannelsen omhandler bl.a.:

 • STS Organisation og historie
 • Lederens rolle og arbejdsopgaver
 • Lederens arbejde fra start til slut (undervisning, aktiviteter, udflugter etc.)
 • STS regler
 • Problemløsning (inkl. case studies)
 • Sikkerhed og kriseberedskab

Er du interesseret i at komme afsted som leder med STS? Send din ansøgning samt CV til via vores online rekruttering. Ansøg til stillingen som Activity Leader 2018.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!