Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language

Vores metode

Det vigtigste aspekt af rejsen, er den samlede oplevelse og din personlige udvikling. Vores grundprincip – STS Progressive Learning – handler om at udvikle dig både sprogligt og personligt, samtidigt med du har dit livs bedste sommer!

STS Progressive Learning

Gode sprogkundskaber og kulturel bevidsthed er vigtigere end nogensinde før. Du lærer det mest effektivt ved at opholde dig et sted, hvor du møder lokalbefolkningen og lærer sproget af dem. På denne måde øver du dig i sproget dagligt og lærer lokale udtryk og udtale på en optimal måde. Når du studerer et sprog i udlandet, får du også viden om kulturelle ligheder og forskelle, og du styrker din motivation til at lære (da du øjeblikkeligt får brug for dine nye kompetencer).

Undervisning i skolen

I samarbejde med fagfolk har vi udviklet en filosofi og en tilgang til undervisningen, hvor fokus er på læringsprocessen i stedet for undervisningen. Dine sprogfærdigheder forbedrer sig hurtigt gennem inspirerende undervisning, gruppearbejde og rollespil. Samtale og interaktion er vigtigt, men det er grammatik, ordforråd og læse- og lytteforståelse også.

Undervisning tilpasset dit niveau

Inden afrejse (eller på første skoledag) skal du tage en online-test for at vurdere dine sprogkundskaber. På baggrund af dit resultat bliver du placeret i en klasse med elever på samme niveau. Du møder undervisere med forskellige nationaliteter, men du vil altid blive undervist af lærere med sproget som modersmål. De lokale lærere tilfører ofte undervisningen et stykke af kulturen – det giver et helt unikt indblik. Når sprogkurset er ved at slutte, vil du være overrasket over, hvor meget du egentlig har udviklet dig. Efter du har taget the final test, får du et certifikat som bevis på dine forbedret engelskkundskaber.

Læring efter skole

Din læring stopper ikke, når du forlader klasselokalet. Du vil konstant øve sproget – når du taler med personalet i butikkerne, når du spiser med din værtsfamilie eller når du omgås med dine internationale venner ved fx vores STS Student Parties.

Personlig udvikling og nye venner

At rejse og at lære nye mennesker, steder og kulturer at kende, giver meget mere end bare sprogundervisning. Det er en skøn følelse at udvide sin horisont, stå på egne ben og gennemføre en rejse uden dine forældre, måske for første gang. Sammen med dine STS venner får du en dejlig sommer med masser af sjove aktiviteter, udflugter og aftener på diskotek, som helt sikkert vil give dig fantastiske minder.