Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Vores metode

Det vigtigste aspekt af rejsen, er den samlede oplevelse og din personlige udvikling. Vores grundprincip – STS Progressive Learning – handler om at udvikle dig både sprogligt og personligt, samtidigt med du har dit livs bedste sommer!

1_Malta_School_0097 (1).jpg

STS Progressive Learning

Gode sprogkundskaber og kulturel bevidsthed er vigtigere end nogensinde før. Du lærer det mest effektivt ved at opholde dig et sted, hvor du møder lokalbefolkningen og lærer sproget af dem. På denne måde øver du dig i sproget dagligt og lærer lokale udtryk og udtale på en optimal måde. Når du studerer et sprog i udlandet, får du også viden om kulturelle ligheder og forskelle, og du styrker din motivation til at lære (da du øjeblikkeligt får brug for dine nye kompetencer).

Undervisning i skolen

I samarbejde med fagfolk har vi udviklet en filosofi og en tilgang til undervisningen, hvor fokus er på læringsprocessen i stedet for undervisningen. Dine sprogfærdigheder forbedrer sig hurtigt gennem inspirerende undervisning, gruppearbejde og rollespil. Samtale og interaktion er vigtigt, men det er grammatik, ordforråd og læse- og lytteforståelse også.

Undervisning tilpasset dit niveau

Inden afrejse skal du tage en online-test for at vurdere dine sprogkundskaber. På baggrund af dit resultat bliver du placeret i en klasse med elever på samme niveau. Du møder undervisere med forskellige nationaliteter, men du vil altid blive undervist af lærere med sproget som modersmål. De lokale lærere tilfører ofte undervisningen et stykke af kulturen – det giver et helt unikt indblik. Når sprogkurset er ved at slut, vil du være overrasket over, hvor meget du egentlig har udviklet dig. Efter du har taget the final test, får du et certifikat som bevis på dine forbedret engelskkundskaber.

Læring efter skole

Din læring stopper ikke, når du forlader klasselokalet. Du vil konstant øve sproget – når du taler med personalet i butikkerne, når du spiser med din værtsfamilie eller når du omgås med dine internationale venner ved fx vores STS Student Parties.

Personlig udvikling og nye venner

At rejse og at lære nye mennesker, steder og kulturer at kende, giver meget mere end bare sprogundervisning. Det er en skøn følelse at udvide sin horisont, stå på egne ben og gennemføre en rejse uden dine forældre, måske for første gang. Sammen med dine STS venner får du en dejlig sommer med masser af sjove aktiviteter, udflugter og aftener på diskotek, som helt sikkert vil give dig fantastiske minder.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!