Sprogrejser 15 til 18 år

Vores metode

Det vigtigste ved rejsen er helhedsoplevelsen og din personlige udvikling. Vores grundlæggende ide er at hjælpe dig vokse både sprogligt og som person, samtidig med at du oplever en fantastisk sommer.

STS Progressive Learning

Gode sprogkundskaber og kulturel bevidsthed er vigtigere end nogensinde før og du får en effektiv læring når du bor et sted hvor du møder og snakker med de lokale. Du får øvet sproget i dagligdagen, får lært nye udtryk og øvet din udtale på den optimal måde. Ved at studere et sprog i udlandet vil du også lære om de kulturelle ligheder og forskelle, samtidig med at du bliver motiveret til at lære, da du med det samme får anvendt dine nye kundskaber!

Undervisning i skolen

I samarbejde med akademikere i marken har vi udviklet en filosofi og et uddannelsesperspektiv med fokus på læring frem for undervisning. Dine sprogkundskaber forbedres hurtigt gennem lektioner, gruppearbejde og forskellige rollespil. Samtale og interaktion er vigtig, men der er grammatik, ordforråd og forståelse af læsning og lytning også.

Undervisning tilpasset dit niveau

Den første dag på din sprogrejse vil du tage en test, der vurderer din nuværende viden. Baseret på resultaterne placeres du i en gruppe med studerende på samme sprogniveau. Dine lærere er alle nøje udvalgt, og al undervisning udføres af lærere, hvis morsmål er sproget du vil lære. Dine lærere vil bringe et stykke kultur ind i klasseværelset - en unik mulighed for dig at lære endnu mere. Efter kurset vil du blive forbløffet over, hvor meget du faktisk har udviklet dig. Når den sidste test er udført, modtager du et certifikat som bevis på din udvikling.

Læring efter skole

Din læring slutter ikke når du forlader klasseværelset eller afslutter dagens kursus, du får konstant mulighed for at øve sproget, når du taler med de lokale, tilbringer tid sammen med din værtsfamilie eller med dine internationale venner.

Personlig udvikling og nye venner

At rejse og lære nye mennesker, steder og kulturer at kende giver så meget mere end bare sprogundervisning. Det er en vidunderlig følelse at udvide sit perspektiv og stå på egne ben, og måske rejse uden dine forældre for første gang. Sammen med dine venner får du en dejlig sommer med masser af sjove aktiviteter, ture og oplevelser, der giver dig fantastiske minder.