Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Vi anbefaler STS

Læs udtalelser fra forældre, ledere og andre, der anbefaler os som arrangør af din sprogrejse.

"Den bedste måde at lære et nyt sprog på, er ved at opholde sig i landet hvor det tales." Det giver dig samtidigt et godt indblik i landets kultur. Fordi indholdet af STS-sprogrejserne er af høj kvalitet, kan jeg varmt anbefale denne virksomhed som uddannelsesorganisation."

Liss Kerstin Sylvén, PHD i engelsk. Lektor ved Göteborgs Universitet. Forsker og underviser, hovedsageligt inden for læring af fremmedsprog med særlig fokus på ordforråd og udtale.

"Den sproglige rejse, som eleverne er på, er måske det vigtigste af alt. De lærer at stole på deres evne til at udtrykke sig og samtidig udvikler de strategier, der er nyttige i forbindelse med læring af sprog. Den selvtillid, der opbygges under sprogrejsen i udlandet, gør skolen derhjemme nemmere."

Ylva Brandt, folkeskolelærer og STS-leder

"Det er mit job at være lærer, forælder og ven på samme tid. Jeg sørger for, at alle er glade og tilfredse, og at de er, hvor de skal være under hele opholdet. Den vigtigste opgave er at sikre, at eleverne føler sig trygge og hygger sig på deres sprogrejse. Når eleverne har det sjovt, har jeg det også sjovt!".

Ida Westerlund, STS-leder og underviser i engelsk og svensk

"At tage på sprogrejse i udlandet er en oplevelse for livet og en rigtig god investering. STS' lange historie inden for rejsebranchen, giver dig tryghed. Vores datter kom hjem med en ansvarsfølelse og en masse nye venner. Hun har udviklet sig på den mest positive måde."

Ulrika Nilsson, mor til en STS-elev

"Begge mine børn var på sprogrejse på Jersey. De rejste via Paris, hvilket de synes var enormt fedt. Min datter rejste med en veninde, men min søn tog afsted alene. Det var dejligt at høre, hvor hurtigt de fandt venner, og at de stadig ser dem engang imellem. For mig var det vigtigst, at de havde det sjovt på sprogrejsen. Men det var også fantastisk at se, hvordan rejsen styrkede deres selvtillid."

Sofia Ojala, mor til to STS-elever


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!