Sprogrejser 15 til 18 år

Vi anbefaler STS

Læs udtalelser fra forældre, ledere og andre, der anbefaler os som arrangør af din sprogrejse.

"Den bedste måde at lære et nyt sprog på, er ved at opholde sig i landet hvor det tales." Det giver dig samtidigt et godt indblik i landets kultur. Fordi indholdet af STS-sprogrejserne er af høj kvalitet, kan jeg varmt anbefale denne virksomhed som uddannelsesorganisation."

Liss Kerstin Sylvén, PHD i engelsk. Lektor ved Göteborgs Universitet. Forsker og underviser, hovedsageligt inden for læring af fremmedsprog med særlig fokus på ordforråd og udtale.

"At tage på sprogrejse i udlandet er en oplevelse for livet og en rigtig god investering. STS' lange historie inden for rejsebranchen, giver dig tryghed. Vores datter kom hjem med en ansvarsfølelse og en masse nye venner. Hun har udviklet sig på den mest positive måde."

Ulrika Nilsson, mor til en STS-elev

"Begge mine børn var på sprogrejse på Jersey. De rejste via Paris, hvilket de synes var enormt fedt. Min datter rejste med en veninde, men min søn tog afsted alene. Det var dejligt at høre, hvor hurtigt de fandt venner, og at de stadig ser dem engang imellem. For mig var det vigtigst, at de havde det sjovt på sprogrejsen. Men det var også fantastisk at se, hvordan rejsen styrkede deres selvtillid."

Sofia Ojala, mor til to STS-elever