Sprogrejser 15 til 18 år

Information til forældre

Kære forældre. Taler I om sprogrejser derhjemme? Fantastisk! Det at tage på sprogrejse er en af de bedste måder, at blive god til et fremmedsprog på – og samtidigt udvikle sig i et inspirerende miljø.

Vores elever har det sjovt og møder nye venner, mens de øver sig på et sprog uden at tænke over det. Sammen med den mere formelle undervisning mandag-fredag, forbedres elevens evne til at forstå og tale sproget gradvist – til det punkt, hvor eleverne selv drømmer på et andet sprog!

Meget mere end sprogundervisning

En sprogrejse handler ikke kun om nye udtryk, ny yndlingsmad, sjove minder og smukke fotos. Hvad vigtigere er, at du udvider din rejse-horisont og får nye perspektiver på livet, som kan være med til at give dig mod til at træffe nye beslutninger i fremtiden. Derudover får du nye venner fra mange forskellige lande. Dette fortæller vores elever os hvert år, når de udfylder vores evaluering.

Sprogundervisning, nye venner og fantastiske oplevelser nævnes altid. At lære om andre kulturer og udvikle sig personligt, er det mest givende ved oplevelsen.

Giv noget værdifuldt videre

Alle forældre ønsker at give deres barn den bedste fremtid. Kendskab til et fremmed sprog er altid et kæmpe plus, uanset hvilken retning du vælger for fremtiden. Et sprogkursus i udlandet forbedrer din søn/datters sprogfærdigheder, men det gør dem også mere selvstændige og fyldt med ny selvtillid. Du kan selv se forskellen, så snart de lander i Danmark igen.