Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Information til forældre

Kære forældre. Taler I om sprogrejser derhjemme? Fantastisk! Det at tage på sprogrejse er en af de bedste måder, at blive god til et fremmedsprog på - og samtidigt udvikle sig i et inspirerende miljø.

Vores elever har det sjovt og møder nye venner, mens de øver sig på et sprog uden at tænke over det. Sammen med den mere formelle undervisning mandag-fredag, forbedres elevens evne til at forstå og tale sproget gradvist – til det punkt, hvor eleverne selv drømmer på et andet sprog!

Meget mere end sprogundervisning

En sprogrejse handler ikke kun om nye udtryk, ny yndlingsmad, sjove minder og smukke fotos. Hvad vigtigere er, at du udvider din rejse-horisont og får nye perspektiver på livet, som kan være med til at give dig mod til at træffe nye beslutninger i fremtiden. Derudover får du nye venner fra mange forskellige lande. Dette fortæller vores elever os hvert år, når de udfylder vores evaluering.

Sprogundervisning, nye venner og fantastiske oplevelser nævnes altid. At lære om andre kulturer og udvikle sig personligt, er det mest givende ved oplevelsen.

Giv noget værdifuldt videre

Alle forældre ønsker at give deres barn den bedste fremtid. Kendskab til et fremmed sprog er altid et kæmpe plus, uanset hvilken retning du vælger for fremtiden. Et sprogkursus i udlandet forbedrer din søn/datters sprogfærdigheder, men det gør dem også mere selvstændige og fyldt med ny selvtillid. Du kan selv se forskellen, så snart de lander i Danmark igen.

"Den sproglige rejse, som eleverne er på, er måske det vigtigste af alt. De lærer at stole på deres evne til at udtrykke sig og samtidig udvikler de strategier, der er nyttige i forbindelse med læring af sprog. Den selvtillid, der opbygges under sprogrejsen i udlandet, gør skolen derhjemme nemmere."

Ylva Brandt, folkeskolelærer og STS-leder


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!