Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Fra booking til afrejse

Du har nu booket din sprogrejse, og skal snart afsted på eventyr med STS. Men hvad sker der fra nu og til afrejsedagen? Læs alt om det her. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os.

2_Linda_Walter_CIMG1498.jpg
 • Bekræftelse
  Kort efter du har booket sprogrejsen over vores hjemmeside, modtager du et link til forældreaftalen (som skal underskrives af forældre og elev), en velkomstmail samt den første faktura indeholdende tilmeldingsgebyret + afbestillingsforsikring (i alt 3.405 kr.) Denne skal betales inden 10 dage. Samtidigt med fakturaen, modtager du også vores generelle betingelser.
 • Faktura og betaling
  Tilmeldingsgebyret er en del af den samlede pris for sprogrejsen og vil blive fratrukket slutfakturaen. Det resterende beløb betales i to rater, hvoraf den ene betaling er i februar. Hvis du booker din sprogrejse efter februar, vil du modtage tilmeldingsgebyret på 3.405 kr. sammen med delbetalingen på 3000 kr. Den endelige faktura vil blive fremsendt ca. 60 dage inden afrejse og skal betales senest 40 dage inden afrejsen.
 • Tjek dine ekstra tilvalg
  Sørg for, at du har markeret alle dine ekstra tilvalg, f.eks. rejseforsikring, special kost, sportskursus, STS, Explorer Pass, STS T-shirt og STS Beach-kit.
 • Tilføj et STS Explorer Pass

  Vil du gerne ekstra meget sjov på din rejse? Så kig efter et STS Explorer Pass til den destination, du er interesseret i. Det er din billet til ekstra aktiviteter såsom en tur til en forlystelsespark, et besøg til en anden storby eller en unik tur med sightseeing på enten cykel eller i båd. Husk at booke et STS Explorer Pass inden afrejsen.
 • Sportskurser
  Ønsker du at øve sproget, mens du dyrker din yndlingssport? Vi tilbyder blandt andet sportskurser i windsurfing, dykning, tennis, beachvolley og meget andet. Vi anbefaler, at du bestiller dit sportskursus, når du bestiller din rejse. Du er altid velkommen til at spørge os til råds.
 • MyPage
  Når du booker en sprogrejse, får du til foråret et personligt login til MyPage. Her finder du tidsplanen for afrejse og hjemkomst samt alle dine personlige rejsedetaljer. Et par uger før afrejse modtager du alle detaljerne, herunder navn og kontaktoplysninger på din STS leder og værtsfamilie (hvis du har valgt indkvartering hos en værtsfamilie).
 • ABC-håndbogen
  Før du rejser, offentliggører vi vores ABC-guide på MyPage. Den indeholder masser af nyttige tips, oplysninger om din destination og svar på de fleste af dine spørgsmål. Vores regler er ligeledes inkluderet. Husk at gennemgå disse sammen med dine forældre før afrejsen, så du er helt klar til sprogrejsen.
 • Afrejsemøde
  I løbet af foråret arrangerer vi afrejsemøder. Her giver repræsentanter fra STS dig alle de praktiske oplysninger, der er nødvendige, og du kan få svar på eventuelle sidste spørgsmål. Vi tilbyder også et online afrejsemøde.
 • Flybillet
  Du får ikke en almindelig flybillet tilsendt. Lederen af din rejsegruppe er ansvarlig for alt det, der er nødvendigt for at få dig hurtigt og sikkert til din destination. Du skal blot huske at medbringe bagage og pas.

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!