Sprogrejser 15 til 18 år

Fra booking til afrejse

Du har nu booket din sprogrejse, og skal snart afsted på eventyr med STS. Men hvad sker der fra nu og til afrejsedagen? Læs alt om det her. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os.

 • Bekræftelse
  Så snart du har booket sprogrejsen over vores hjemmeside, modtager du automatisk en bookingbekræftelse pr. mail. Herefter vil du modtage en velkomstmail samt den første faktura indeholdende tilmeldingsgebyret på 2.000 kr + en frivillig afbestillingsforsikring på 495 kr. (I alt 2.495 kr.). Fakturaen skal betales inden 10 dage. Samtidig med fakturaen, modtager du også vores generelle betingelser.
 • Faktura og betaling
  Tilmeldingsgebyret på de 2.000 kr. er en del af den samlede pris for sprogrejsen og vil blive fratrukket slutfakturaen. Derudover kommer en frivillig afbestillingsforsikring på 495 kr. Det resterende beløb betales i to rater, hvoraf den ene betaling er i februar pålydende 3.000 kr. Hvis du booker din sprogrejse efter februar, vil du modtage en faktura på i alt 2.495 kr. samt delbetalingen på 3.000 kr. Den endelige faktura vil blive fremsendt ca. 8 uger inden afrejse og skal betales senest 10 dage efter.
 • Tjek dine ekstra tilvalg
  Sørg for, at du har markeret alle dine ekstra tilvalg, f.eks. rejseforsikring, sportskursus og STS Beach-kit.
 • Tilføj et STS Explorer Pass

  Vil du gerne ekstra meget sjov på din rejse? Så kig efter et STS Explorer Pass til den destination, du er interesseret i. Det er din billet til ekstra aktiviteter såsom en tur til en forlystelsespark, et besøg til en anden storby eller en unik tur med sightseeing på enten cykel eller i båd. Husk at booke et STS Explorer Pass inden afrejsen.
 • Sportskurser
  Ønsker du at øve sproget, mens du dyrker din yndlingssport? Vi tilbyder blandt andet sportskurser i windsurfing, dykning, cheerlearding, tennis, yoga, beachvolley og meget andet. Vi anbefaler, at du bestiller dit sportskursus, når du bestiller din rejse. Du er altid velkommen til at spørge os til råds.
 • MyPage
  Når du booker en sprogrejse, får du til foråret et personligt login til MyPage. Her finder du tidsplanen for afrejse og hjemkomst samt alle dine personlige rejsedetaljer. Et par uger før afrejse modtager du alle detaljerne, herunder navn og kontaktoplysninger på din STS leder og værtsfamilie (hvis du har valgt indkvartering hos en værtsfamilie).
 • Student Handbook
  Før du rejser, offentliggører vi vores Student Handbook på MyPage. Den indeholder masser af nyttige tips, oplysninger om din destination og svar på de fleste af dine spørgsmål. Vores regler er ligeledes inkluderet. Husk at gennemgå disse sammen med dine forældre før afrejsen, så du er helt klar til sprogrejsen.
 • Afrejsemøde
  I løbet af foråret arrangerer vi online afrejsemøder. Her giver repræsentanter fra STS dig alle de praktiske oplysninger, der er nødvendige, og du kan få svar på eventuelle sidste spørgsmål.
 • Flybillet
  Du får ikke en almindelig flybillet tilsendt. Lederen af din rejsegruppe er ansvarlig for alt det, der er nødvendigt for at få dig hurtigt og sikkert til din destination. Du skal blot huske at medbringe bagage og pas.