Nye eventyr med STS

Hvis du ikke kan få nok af at rejse, har vi gode nyheder til dig! Med STS er der mange spændende muligheder for udlandsophold. Fortsæt dit STS eventyr med en sprogrejse mere, et år som udvekslingsstudent, eller start din akademiske uddannelse i udlandet. Hvor skal turen gå hen næste gang?

Bliv udvekslingselev i udlandet

Forestil dig, at et nyt sted i verden bliver dit nye hjem. En skole fuld af nye venner, spændende fag og fritidsaktiviteter. En chance for, at du kan blive en ny udgave af dig selv. Et udvekslingsår er fuld af muligheder for at se spændende steder, møde nye mennesker og vokse som person. Med STS er der mange forskellige lande at vælge imellem.

Læs mere om STS High School

Bliv værtsfamilie

En anden måde at stifte bekendtskab med en anden kultur på er at invitere en udvekslingselev fra et andet land ind i din egen familie. Få en international bror eller søster i et par måneder eller et helt år. Du lærer meget ved at vise dem din livsstil og få kendskab til deres tilværelse, selv om du stadig er hjemme.

Læs mere om STS Værtsfamilie

Studieophold i udlandet på college eller universitet

Vil du gerne studere marketing på Hawaii, mode i London eller fitness i Australien? Hvis du snart fylder 18 år, kan du lade college- eller universitetsstudier i udlandet være det næste skridt i din uddannelse. Det vil ikke kun hjælpe dig med at få et endnu stærkere CV, men også hjælpe dig med at vokse som person gennem nye kulturelle oplevelser, bedre sprogkundskaber og et meget større netværk. Et semester, et studieår eller en hel uddannelse – fortæl os, hvad du vil opnå, så hjælper dig med at nå dertil.

Ligesom vores High School-programmer er Study Abroad-programmerne kendetegnet ved en omhyggelig udvælgelse af destinationer og skoler, sikre ordninger på stedet og personlig vejledning fra ansøgning til hjemkomst.

Læs mere om Study Abroad