Bestillingsinformation

Priser

Du finder priserne på vores sprogrejser under hver enkel destination. Scroll ned og vælg den kursustype du ønsker – en ny side åbner, hvor datoer og priser til fremgå.

Bestilling og betaling

Du kan bestille din sprogrejse her på hjemmesiden eller på telefon 44 40 44 47.

Så snart vi har modtaget bookingen, fremsender vi en faktura på 2.405 kr. (de 2.000 kr. er tilmeldingsgebyret og derved en del af det totale beløb - de 405 kr. er en frivillig afbestillingsforsikring.) Rejser du i sommeren 2019, vil beløbet være på 3.405 kr. Udover fakturaen vil du også modtage Forældreaftalen, som skal skrives under af både forældre/værger og elev.

Du vil også modtage vores generelle betingelser, som danner grundlag for vores aftale. Du kan læse mere om hvilke regelgrundlag, der gælder ved køb af sprogrejsen i vores generelle betingelser.

Når du og dine forældre betaler vores tilmeldingsgebyr, accepterer I samtidig vores generelle betingelser for køb af en sprogrejse.

I februar vil der blive tilsendt en faktura på delbetaling pålydende 3.000 kr. Tilmelder man sig efter januar måned, så vil man blive opkrævet både tilmeldingsgebyr og delbetaling, i alt til betaling 5.405.- kr. (rejser du i sommeren 2019, vil beløbet her være 6.405 kr.)

Resten af sprogrejsen skal betales ved slutfakturaen, som du vil modtage cirka 8 uger inden afrejse.

Inden afrejse

Inden afrejse kan du komme i kontakt med andre STS-elever på vores "STS Denmark" Facebookside. Her oprettes begivenheder til de kommende sprogrejseelever som skal til hhv. USA, Storbritannien, Malta og resten af verden.

Omkring årsskiftet vil du modtage en invitation til vores afrejsemøder, som både afholdes ude i Danmark men også online. På afrejsemødet vil vi gennemgå forløbet af din sprogrejse, hvad du kan forvente af os, samt hvad vi forventer af dig.

På dette tidspunkt vil du også kunne finde vores ABC-guide på din Mypage, med god information om din kursusby, pakkeliste, STS-regler osv.

Rejsedokumenter

Sidste betaling

Cirka 8 uger før afrejse sender vi dig sidste faktura til betaling. Alle rejseinformationer vil du finde på din private – elektroniske hjemmeside – MyPage.

MyPage

MyPage er din egen hjemmeside med information om flytider og mødested, info om værtsfamilie/campus/hotel samt navn og telefonnummer på din leder. MyPage er din personlige side, og den opdateres når vi har nyt om din sprogrejse.

Afrejsedato

Den afrejsedato du finder på MyPage kan variere fra den dato, der står i vores trykte brochure.

Dette skyldes at flytiderne ikke er fastsatte ved trykning af brochuren. Er der datoændringer i programmet, meddeles dette i god tid før afrejse. Vi anbfaler I holder 1-2 dage "fri", på hver side af sprogrejsen.

Inkluderet i sprogrejsen

  • Flyrejse fra Københavns Lufthavn til kursusbyen t/r + transfer.
  • Indkvartering med helpension eller halvpension (gælder værtsfamilier, hoteller og campus.) Ingen mad inkluderet på road trips.
  • Klassiske sprogrejser med 3 timers undervisning pr. hverdag eller intensive sprogrejser med 4 timers undervisning pr. hverdag (se mere under hver enkelte destination). For øvrige kursustyper, læs mere under beskrivelsen af de respektive kurser. For øvrige kursustyper, læs mere under beskrivelsen af de respektive kurser.
  • Udflugter, fritidsaktiviteter, og storbybesøg i overensstemmelse med beskrivelsen af de respektive kurser.
  • STS Rygsæk
  • To overnatninger i London med frokost og aftensmad, for dig der rejser til Bournemouth
  • To overnatninger i Miami for dig, der rejser til Orlando
  • Afrejsemøde inden afrejse
  • STS Certificate of Achievement

Udover rejsens pris tilkommer muligvis

Valutatillæg og brændstoftillæg

Vi tilbyder følgende tillæg til din sprogrejse:

Afbestillingsforsikring

Bliver du forhindret i at rejse grundet sygdom eller ulykke, kan du afbestille din sprogrejse uden at miste det allerede indbetalte beløb af prisen på sprogrejsen.
Forsikringen gælder mod fremvisning af lægeerklæring.

Se mere om vores frivillige afbestillingsforsikring i vores generelle betingelser.

Pris: 405 kr

Rejseforsikring

At føle sig sikker er vigtigt, når man tager afsted på en sprogrejse.
Normalt sker der ikke noget, men er uheldet ude, er det vigtigt at have en sikkerhed i form af en rigtig god rejseforsikring.

I samråd med STS, har forsikringsselskabet AVI udviklet en rejseforsikring for dig som skal på sprogrejse, som vi kan formidle til jer. Dette er et godt og sikkert alternativ for dem, der ikke har en rejseforsikring gennem sin indboforsikring, der dækker skolegang i udlandet.

Pris: 595 kr for lande i Europa og 995 kr for lande uden for Europa.

Du kan bestille den i forbindelse med at du bestiller din sprogrejse eller kontakte os senere for at tilføje den. Når du har bestilt din forsikring gennem STS vil du finde dit forsikringskort på din MyPage.

T-shirt

Hvert år køber rigtig mange af vores elever vores specielle STS T-shirt. Eleverne skriver hilsner på den, inden de siger farvel til hinanden i lufthavnen. Køb denne populære souvenir med hjem. T-shirten skifter farve og print hvert år.

Pris: 150 kr

Indkvartering som ene dansker i værtsfamilie

Pris: 7 dage 595 kr., 14 dage 945 kr., og 21 dage 1.295 kr. (gælder kun England)

Specialkost

Pris: 7 dage 695 kr., 14 dage 1.145 kr., og 21 dage 1.595 kr. (skal ikke tilkøbes ved indkvartering på resort)

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til ovenstående eller til vores sprogrejser generelt, sidder vi altid parate til at besvare dem. Kontakt os på 44 40 44 47.

Alle priser er baseret på valutakurser pr. 7. marts 2018