Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language

Bestillingsinformation

Priser

Du finder priserne på vores sprogrejser under hver enkel destination. Scroll ned og vælg den kursustype du ønsker – en ny side åbner, hvor datoer og priser til fremgå.

Bestilling og betaling

Du kan bestille din sprogrejse her på hjemmesiden eller på telefon 44 40 44 47.

Så snart vi har modtaget bookingen, fremsender vi en faktura på 2.495 kr. (de 2.000 kr. er tilmeldingsgebyret og derved en del af det totale beløb - de 495 kr. er en frivillig afbestillingsforsikring.) Udover fakturaen vil du også modtage Forældreaftalen elektronisk, som skal skrives under af både forældre/værger og elev.

Du vil også modtage vores generelle betingelser, som danner grundlag for vores aftale. Du kan læse mere om hvilke regelgrundlag, der gælder ved køb af sprogrejsen i vores generelle betingelser.

Når du og dine forældre betaler vores tilmeldingsgebyr, accepterer I samtidig vores generelle betingelser for køb af en sprogrejse.

I februar vil der blive tilsendt en faktura på delbetaling pålydende 3.000 kr. Tilmelder man sig efter januar måned, så vil man blive opkrævet både tilmeldingsgebyr og delbetaling, i alt til betaling 5.495.- kr.

Resten af sprogrejsen skal betales ved slutfakturaen, som du vil modtage cirka 8 uger inden afrejse.

Inden afrejse

Inden afrejse kan du komme i kontakt med andre STS-elever på vores "STS Denmark" Facebookside. Her oprettes begivenheder til de kommende sprogrejseelever som skal til hhv. USA, Storbritannien, Malta og resten af verden.

Omkring årsskiftet vil du modtage en invitation til vores afrejsemøder, som både afholdes ude i Danmark men også online. På afrejsemødet vil vi gennemgå forløbet af din sprogrejse, hvad du kan forvente af os, samt hvad vi forventer af dig.

På dette tidspunkt vil du også kunne finde vores Student Handbook på din Mypage, med god information om din kursusby, pakkeliste, STS-regler osv.

Rejsedokumenter

Sidste betaling

Cirka 8 uger før afrejse sender vi dig sidste faktura til betaling. Alle rejseinformationer vil du finde på din private – elektroniske hjemmeside – MyPage.

MyPage

MyPage er din egen hjemmeside med information om flytider og mødested, info om værtsfamilie/campus/hotel samt navn og telefonnummer på din leder. MyPage er din personlige side, og den opdateres når vi har nyt om din sprogrejse.

Afrejsedato

Den afrejsedato du finder på MyPage kan variere fra den dato, der står i vores trykte brochure.

Dette skyldes at flytiderne ikke er fastsatte ved trykning af brochuren. Er der datoændringer i programmet, meddeles dette i god tid før afrejse. Vi anbefaler I holder 1-2 dage "fri", på hver side af sprogrejsen.

Inkluderet i sprogrejsen

  • Flyrejse fra Københavns Lufthavn til kursusbyen t/r + transfer (du kan også flyve fra Grønland (ekstra gebyr: 10.695 kr.) eller Færøerne (ekstra gebyr: 2.195 kr.)). OBS: Fly er ikke inkluderet hvis du rejser med STS Independent - kun transfer.
  • Indkvartering med helpension eller halvpension (gælder værtsfamilier, hoteller og campus.) Ingen mad inkluderet på road trips. Man skal budgettere med 800 kr. til mad per uge på vores roadtrips.
  • Klassiske sprogrejser med 3 timers undervisning pr. hverdag eller intensive sprogrejser med 4 timers undervisning pr. hverdag (se mere under hver enkelte destination). For øvrige kursustyper, læs mere under beskrivelsen af de respektive kurser. For øvrige kursustyper, læs mere under beskrivelsen af de respektive kurser.
  • Udflugter, fritidsaktiviteter, og storbybesøg i overensstemmelse med beskrivelsen af de respektive kurser.
  • STS Rygsæk + STS t-shirt
  • To overnatninger i London med frokost og aftensmad, for dig der rejser til Bournemouth
  • Afrejsemøde inden afrejse
  • STS Certificate of Achievement

Udover rejsens pris tilkommer muligvis

Valutatillæg og brændstoftillæg

Vi tilbyder følgende tilvalg til din sprogrejse:

Afbestillingsforsikring

Bliver du forhindret i at rejse grundet sygdom eller ulykke, kan du afbestille din sprogrejse uden at miste det allerede indbetalte beløb af prisen på sprogrejsen. Forsikringen gælder mod fremvisning af lægeerklæring. Se mere om vores frivillige afbestillingsforsikring i vores generelle betingelser.

Pris: 495 kr

Rejseforsikring

At føle sig sikker er vigtigt, når man tager afsted på en sprogrejse.
Normalt sker der ikke noget, men er uheldet ude, er det vigtigt at have en sikkerhed i form af en rigtig god rejseforsikring.

I samråd med STS, har forsikringsselskabet AVI udviklet en rejseforsikring for dig som skal på sprogrejse, som vi kan formidle til jer. Dette er et godt og sikkert alternativ for dem, der ikke har en rejseforsikring gennem sin indboforsikring, der dækker skolegang i udlandet.

Pris: 345 kr for lande i Europa og 745 kr for lande uden for Europa.

Du kan bestille den i forbindelse med at du bestiller din sprogrejse eller kontakte os senere for at tilføje den. Når du har bestilt din forsikring gennem STS vil du finde dit forsikringskort på din MyPage.


Indkvartering som ene dansker i værtsfamilie

Pris: 7 dage 395 kr., 14 dage 795 kr., og 21 dage 1195 kr.

Specialkost

Pris: 7 dage 695 kr., 14 dage 1.195 kr., 21 dage 1.695 kr. eller 29 dage 1695 kr. (skal ikke tilkøbes ved indkvartering på resort)

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til ovenstående eller til vores sprogrejser generelt, sidder vi altid parate til at besvare dem. Kontakt os på 44 40 44 47.

Alle priser er baseret på valutakurser pr. 15. april 2019