Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Bestillingsinformation

Priser

Du finder priserne på vores sprogrejser under hver enkel destination. Scroll ned og vælg den kursustype du ønsker – en ny side åbner, hvor datoer og priser til fremgå.

Bestilling og betaling

Du kan bestille din sprogrejse her på siden eller på telefon 44 40 44 47.
Efter I har udfyldt forældreaftalen, samt sendt den underskrevet retur fremsender vi en faktura pålydende 3.405 kr.

Beløbet består af 3.000 kr. i depositum, som indgår i kursusafgiften, samt 405 kr. for obligatorisk afbestillingsforsikring.

Du vil også modtage vores generelle betingelser, som danner grundlag for vores aftale, samt diverse andre papirer til gennemlæsning og godkendelse.

Når du og dine forældre betaler vores depositum, accepterer I samtidig vores generelle betingelser for køb af en sprogrejse.

Du kan læse mere om hvilke regelgrundlag, der gælder ved køb af sprogrejsen i vores generelle betingelser.

I februar vil der blive tilsendt en faktura på delbetaling pålydende 3.000 kr. Tilmelder man sig efter januar måned, så vil man blive opkrævet både tilmeldingsgebyr og delbetaling, i alt til betaling 6.405.- kr.

Resten af sprogrejsen skal betales på en faktura, som du vil modtage cirka 8 uger inden afrejse.

Inden afrejse

Inden afrejse kan du komme i kontakt med andre STS-elever på vores Facebook Fanside.

Her oprettes grupper til hver destination, du finder masser af billeder og du kan stille spørgsmål til STS.

I foråret vil du modtage en invitation til vores afrejsemøder.

På mødet vil vi gennemgå forløbet af din sprogrejse, hvad du kan forvente dig, og hvad vi forventer af dig.

I foråret vil vi også efterspørge ekstra information fra dig, der f.eks. har tilvalgt et sportskursus til din sprogrejse.

På dette tidspunkt vil du også kunne finde vores ABC-guide på din Mypage, med god information om din kursusby, pakkeliste, STS-regler osv.

Rejsedokumenter

Sidste betaling

Cirka 8 uger før afrejse sender vi dig sidste faktura til betaling. Alle rejseinformationer vil du finde på din private – elektroniske hjemmeside – MyPage.

MyPage

Inden afrejse vil du modtage en mail fra os med log in oplysninger til MyPage.
Dette er din private hjemmeside med information om flytider, værtsfamilie- eller club placering, navn og telefonnummer på din leder mv.
MyPage er din personlige side, og den opdateres når vi har nyt om din sprogrejse.
Da vi sender log in information ud til dig via mail, er det vigtigt at du oplyser os korrekte emailadresse, når du bestiller din sprogrejse.

Afrejsedato

Den afrejsedato du finder på MyPage kan variere fra den dato, der står i vores trykte brochure.

Dette skyldes at flytiderne ikke er fastsatte ved trykning af brochuren. Er der datoændringer i programmet, meddeles dette i god tid før afrejse. Vi anbfaler I holder 1-2 dage "fri", på hver side af sprogrejsen. 

I rejsens pris indgår

 • Flyrejse fra Københavns Lufthavn Kastrup til kursusbyen t/r
 • Indkvartering hos værtsfamilie med helpension eller på Resort STS med halvpension (se mere under beskrivelsen af respektive indkvartering).
 • STS Original: 3 timers undervisning alle hverdage, STS Intensive: 4 timers undervisning pr. hverdag (Se mere under hver enkelte destination).
 • For øvrige kursustyper, læs mere under beskrivelsen af de respektive kurser.
 • Udflugter, fritidsaktiviteter, studiebesøg og storbybesøg i overensstemmelse med beskrivelsen af de respektive kurser.
 • STS Rygsæk
 • To overnatninger i London med frokost og aftensmad, for dig der rejser til Bournemouth
 • To overnatninger i Miami for dig, der rejser til Florida
 • Afrejsemøde inden afrejse
 • STS Certificate of Achievement

Udover rejsens pris tilkommer muligvis

Valutatillæg og brændstoftillæg

Vi tilbyder følgende tillæg til din sprogrejse:

Afbestillingsforsikring

Bliver du forhindret i at rejse grundet sygdom eller ulykke, kan du afbestille din sprogrejse uden at miste det allerede indbetalte beløb af prisen på sprogrejsen.
Forsikringen gælder mod fremvisning af lægeerklæring.

Se mere om vores obligatosike afbestillingsforsikring i vores generelle betingelser.

Pris: 405 kr

Rejseforsikring

At føle sig sikker er vigtigt, når man tager afsted på en sprogrejse.
Normalt sker der ikke noget, men er uheldet ude, er det vigtigt at have en sikkerhed i form af en rigtig god rejseforsikring.

I samråd med STS, har forsikringsselskabet AVI udviklet en rejseforsikring for dig som skal på sprogrejse, som vi kan formidle til Jer. Dette er et godt og sikkert alternativ for dem, der ikke har en rejseforsikring gennem sin indboforsikring, der dækker skolegang i udlandet.

Pris: 595 kr for lande i Europa og 995 kr for lande uden for Europa. 

Du kan bestille den i forbindelse med at du bestiller din sprogrejse eller kontakte os senere for at tilføje den. Når du har bestilt din forsikring gennem STS vil du finde dit forsikringskort på din MyPage.

T-shirt

Hvert år hjembringer mange af vores elever vores STS t-shirt som en populær souvenier. T-shirten skifter farve og print hvert år.

Pris: 150 kr

Indkvartering som ene dansker i værtsfamilie

Pris: 1.295 kr. (gælder ikke Jersey, Club/Resort/Campus, Malta og USA)

Specialkost

Pris: 1.050 kr.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til ovenstående eller til vores sprogrejser generelt, sidder vi altid parate til at besvare dem. Kontakt os på 44 40 44 47.

Alle priser er baseret på valutakurser pr. 7. marts 2018


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!