Sprogrejser 15 til 18 år
Et par ord fra vores elever

Elevhistorier

Hvordan er det at være på sprogrejse? Ingen fortæller det bedre end dem, der rent faktisk har været afsted på en sprogrejse, fået nye venskaber, talt engelsk med venner fra hele verden og taget fantastiske minder med sig hjem igen. Læs om vores elevers fortællinger. God fornøjelse!

"Jeg valgte at tage på sprogrejse med STS, da det virkede som det rigtige for mig. Jeg valgte Sydengland, da det lød som et hyggeligt sted. Jeg oplevede mange fede ting på rejsen, men de tre fedeste må nok være: 1. de nye mennesker, 2. kulturen og værtsfamilien og 3. alle de fede oplevelser. Hvis jeg skulle afsted igen ville jeg prøve et sted som Canada eller USA."

Laura, Sydengland

"Mit navn er Anders og jeg var med STS på Malta sommeren 2018. Det var en af det bedste valg jeg har taget. Jeg mødte mennesker fra andre lande, jeg lærte engelsk bedre. Alting var som jeg havde forventet og endnu bedre."

Anders Baunsgaard Nielsen, Malta

"Det var simpelthen en fantastisk oplevelse at være i et internationalt studiemiljø"

"Brighton var ikke min første prioritet, men det blev en fantastisk oplevelse, hvor jeg udviklede mig sprogligt og personligt med nye venskaber globalt. Det var simpelthen en fantastisk oplevelse at være i et internationalt studiemiljø, at jeg fortsatte med at være i det, da jeg kom hjem. Selvom man kan være skeptisk i starten, er det en oplevelse for livet."

Sofie Holten, Brighton