Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Nye eventyr med STS

Hvis du ikke kan få nok af at rejse, har vi gode nyheder til dig!  Med STS er der mange spændende muligheder for udlandsophold. Fortsæt dit STS eventyr med en sprogrejse mere, et år som udvekslingsstudent, eller start din akademiske uddannelse i udlandet. Hvor skal turen gå hen næste gang?

Bliv udvekslingselev i udlandet

Forestil dig, at et nyt sted i verden blver dit nye hjem. En skole fuld af nye venner, spændende fag og fritidsaktiviteter. En chance for, at du kan blive en ny udgave af dig selv. Et udvekslingsår er fuld af muligheder for at se spændende steder, møde nye mennesker og vokse som person. Med STS er der mange forskellige lande at vælge imellem.  Læs mere om STS High School

2_4613_Bo_StThomas_int_2012.jpg

Bliv værtsfamilie

En anden måde at stifte bekendtskab med en anden kultur på er at invitere en udvekslingselev fra et andet land ind i din egen familie. Få en international bror eller søster i et par måneder eller et helt år. Du lærer meget ved at vise dem din livsstil og få kendskab til deres tilværelse, selv om du stadig er hjemme. 

2_Inbound_Sweden_2133.jpg

Studieophold i udlandet på college eller universitet

Vil du gerne studere marketing på Hawaii, mode i London eller fitness i Australien? Hvis du snart fylder 18 år, kan du lade college- eller universitetsstudier i udlandet være det næste skridt i din uddannelse. Det vil ikke kun hjælpe dig med at få et endnu stærkere CV, men også hjælpe dig med at vokse som person gennem nye kulturelle oplevelser, bedre sprogkundskaber og et meget større netværk. Et semester, et studieår eller en hel uddannelse – fortæl os, hvad du vil opnå, så hjælper dig med at nå dertil. 

Ligesom vores High School-programmer er Study Abroad-programmerne kendetegnet ved en omhyggelig udvælgelse af destinationer og skoler, sikre ordninger på stedet og personlig vejledning fra ansøgning til hjemkomst. Læs mere om Study Abroad

3__Santa Barbara_Graduation_8749.jpg

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!