Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Bliv STS-ambassadør

STS-ambassadør programmet tilbyder muligheder for nuværende og tidligere STS elever til at udvikle og dele deres oplevelse med andre unge.

1-Trade-Fair-Booth.jpg
Bliv STS-ambassadør og del dine oplevelser.

Som STS-ambassadør bliver du en del af et globalt netværk og deler dine oplevelser og erfaringer via forskellige sjove og udviklende aktiviteter. Samtidig med, du udvikler nye kompetencer, møder en masse unge mennesker, bliver en del STS teamet og får mulighed for at vinde præmier og priser.

Nogle af de mest populære ambassadør-aktiviteter er at dele inspirerende historier på sociale medier og andre repræsenterer STS til inspirationsmøder og messer. Nogle ambassadøre benytter også muligheden for at arrangere et inspirationsmøde selv, dele flyers ud og være vært, sammen med deres familie, for udvekslingselever.

Hav det sjovt, udvikl dig som person, få fede præmier og priser og inspirér andre som STS ambassadør.

For hver aktivitet du udfører som ambassadør optjener du "journey points", disse point kan bruges til at indløse gavekort og præmier. Jo flere aktiviteter du laver, jo flere præmier og priser får du. Du kan også tjene penge ved at udføre ambassadør-opgaver som et deltidsjob. Forestil dig at dele din oplevelse med andre og få penge for det. Så bliver det ikke mere perfekt!

Du kan vælge at deltage i så meget som du har lyst til i din fritid. Det er perfekt som aktivitet efter skole eller som deltidsjob for en ung globetrotter. Som ambassadør vil du blandt andet blive bedre til at tale med mennesker, bedre til at præsentere foran mange og bedre til at organisere dine opgaver. Ved at tale med en masse unge mennesker deler du din egen rejse, historie og oplevelse vidt og bredt. Alt dette giver dig erfaring og værdifulde egenskaber til din fremtid.  

STS-ambassadører holder kontakten med de andre ambassadører, der også har været ude og rejse. Du opbygger også en god kontakt til STS og får muligheden for at blive ansat på STS’ rejser og på STS kontorer verden over.

Bliv en del af et globalt netværk med en mission om at give unge mennesker styrken til at vokse gennem uddannelse og kulturel udveksling. Bliv STS-ambassadør.

Start med at dele din oplevelse, optjene point, vind præmier, udvikle dig som person og inspirér andre. Send os en mail på info@sts.dk og skriv lidt om hvor du har rejst med STS og hvorfor du gerne vil være ambassadør.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!