Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Tilvalg til rejsen

 • Trinity Exam (Oxford)
  Trinity College Exams In Spoken English er en mulighed for dig som elev, hvor du rejser hjem fra din sprogrejse med en formel eksamen.Det er muligt at opnå 12 forskellige niveauer, som alle er inddelt i 4 trin, og det starter på et meget elementært niveau, for at alle elever skal gennemføre testen baseret på deres sprogkundskaber i engelsk. Du kan tage din Trinity-eksamen på vores STS Intensive-kursus i Oxford. For at garantere kvaliteten af eksaminationen udføres den af eksterne eksaminatorer. Det er derfor vigtigt, at du meddeler os hurtigst muligt, hvis du ønsker at tage en eksamen, således at vi kan garantere dig en plads på kurset. Pris: 1.195 kr
 • Rejseforsikring
  At føle sig sikker er vigtigt, når man tager af sted på en sprogrejse. Normalt sker der ikke noget, men er uheldet ude, er det vigtigt at have en sikkerhed i form af en rigtig god rejseforsikring. I samråd med STS, har forsikringsselskabet AVI udviklet en rejseforsikring for dig som skal på sprogrejse, som vi kan formidle til jer. Dette er et godt og sikkert alternativ for dem, der ikke har en rejseforsikring gennem sin indboforsikring, der dækker skolegang i udlandet. Book i forbindelse med, at du bestiller din sprogrejse eller kontakt os senere for at tilføje den. Når du har bestilt din forsikring gennem STS vil du ca. 1 uge inden afrejse, så tilsendt dit forsikringskort pr. mail.
  Pris: 595 kr. (EU) | 995 kr. (Udenfor Europa) 

 • STS t-shirt
  Tilkøb vores fede STS t-shirt, når du booker din sprogrejse. Den gule T-shirt skifter design hvert år, og flere elever bruger den til at skrive hilsner til hinanden, inden deres veje skilles.
  Pris: 150 kr.

 • Beach Kit
  Tilkøb vores mega STS håndklæde og gule solbriller. 
  Pris: 150 kr. 
 • Only Nationality
  Er det vigtigt for dig at du bor som den eneste dansker hos værtsfamilien, så kan du tilkøbe Only Nationality. Herved er du sikret, at du vil komme til at bo som eneste dansker hos familien, og sammen med 1-3 andre nationaliteter hos familien. Tilkøb dette og få det maksimale ud af din sproglæring. Kan ikke tilkøbes på følgende destinationer: USA, Malta, Frankrig, Japan.
  Pris: 2 uger: 945 kr. | 3 uger: 1.295 kr. 

 • Special Diet
  Er du allergiker eller der der visse fødevare du ikke spiser? Så skal du tilkøbe speciel diet til din booking. Dette gælder også hvis du er veganer, vegetar eller har laktose/gluten intolerance.
  Pris: 2 uger: 1.145 kr. | 3 uger 1.595 kr. 

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!