Sprogrejser 15 til 18 år

Tilvalg til rejsen

Trinity Exam (Oxford)

Trinity College Exams In Spoken English er en mulighed for dig som elev, hvor du rejser hjem fra din sprogrejse med en formel eksamen.Det er muligt at opnå 12 forskellige niveauer, som alle er inddelt i 4 trin, og det starter på et meget elementært niveau, for at alle elever skal gennemføre testen baseret på deres sprogkundskaber i engelsk. Du kan tage din Trinity-eksamen på vores STS Intensive-kursus i Oxford. For at garantere kvaliteten af eksaminationen udføres den af eksterne eksaminatorer. Det er derfor vigtigt, at du meddeler os hurtigst muligt, hvis du ønsker at tage en eksamen, således at vi kan garantere dig en plads på kurset.

Pris: 1.095 kr

Rejseforsikring

At føle sig sikker er vigtigt, når man tager af sted på en sprogrejse. Normalt sker der ikke noget, men er uheldet ude, er det vigtigt at have en sikkerhed i form af en rigtig god rejseforsikring. I samråd med STS, har forsikringsselskabet AVI udviklet en rejseforsikring for dig som skal på sprogrejse, som vi kan formidle til jer. Dette er et godt og sikkert alternativ for dem, der ikke har en rejseforsikring gennem sin indboforsikring, der dækker skolegang i udlandet. Book i forbindelse med, at du bestiller din sprogrejse eller kontakt os senere for at tilføje den. Når du har bestilt din forsikring gennem STS vil du ca. 1 uge inden afrejse, så tilsendt dit forsikringskort pr. mail.

Pris: 345 kr. (EU) | 745 kr. (Udenfor Europa)

Beach Kit

Tilkøb vores mega STS håndklæde og gule solbriller.

Pris: 150 kr.

Only Nationality

Er det vigtigt for dig at du bor som den eneste dansker hos værtsfamilien, så kan du tilkøbe Only Nationality. Herved er du sikret, at du vil komme til at bo som eneste dansker hos familien, og sammen med 1-3 andre nationaliteter hos familien. Tilkøb dette og få det maksimale ud af din sproglæring.

Pris: 1 uge: 395 kr. | 2 uger: 795 kr. | 3 uger: 1.195 kr.

Special Diet

Er du allergiker eller der der visse fødevare du ikke spiser? Så skal du tilkøbe speciel diet til din booking. Dette gælder også hvis du er veganer, vegetar eller har laktose/gluten intolerance. Der skal kun købes Special Diet, hvis du skal bo hos værtsfamilie.

Pris: 1 uge: 695 kr. | 2 uger: 1.195 kr. | 3 uger 1.695 kr. | 4 uger: 1.695 kr.