Sprogrejser 15 til 18 år

Sjov fritid

En sprogrejse med STS er mere end bare at gå i skole. Vi har inkluderet en masse aktiviteter for dig, og din leder sørger for at skræddersy den perfekte plan til dig. Kan du ikke få nok af udflugter og aktiviteter? Kig efter de spændende tilvalg du kan gøre dig.

Aktiviteter inkluderet

Der er to typer skemaer på din sprogrejse. Et for undervisningen og et for alle de aktiviteter, vi har planlagt for dig. Aktiviteterne kan blandt andet være stranddage, shopping, udflugter, museumsbesøg, sjove gruppe-lege eller at udforske en by i nærheden. Din aktivitetsleder går forrest og sørger altid for, at du har det rigtig sjovt.

Student Party

Tag dit yndlings festtøj med på sprogrejsen. På de fleste destinationer arrangerer vi mindst ét Student Party, ofte i samarbejde med en lokal club. Vær sammen med alle dine nye venner og lederne på et diskotek, og dans til musikken aftenen lang. Vi har naturligvis en nul-tolerance over for alkohol og narko for alle parter.

Besøg til større byer

Mange af vores sprogrejser inkluderer mindst ét besøg i en større by i nærheden. Hvilken by afhænger af din destination. I England kommer vi altid til London, og i USA er det fx Miami eller Los Angeles vi kommer forbi. Tag behageligt fodtøj og lommepenge med til mad, lokal transport og souvenirs.

Tilføj et sportskursus

Gør din sprogrejse sporty og tilføj et sportskursus. Beachvolley, surfing, dykning eller SUP. Hvad ville gøre din tur helt perfekt? Du får også masser af sprogtræning, da alle instruktører taler det lokale sprog. Se efter denne tilføjelse, når du har valgt din destination. Sørg for at booke det inden afrejse.

Tilføj en ekstra udflugt

Skal du på sprogrejse til Malta, kan du tilkøbe en heldsdagstur til den fantastiske italienske ø Sicilien. Husk at booke udflugten inden afrejsen.