Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Sjov fritid

En sprogrejse med STS er mere end bare at gå i skole. Vi har inkluderet en masse aktiviteter for dig, og din STS-leder sørger for at skræddersy den perfekte plan til dig og din gruppe. Kan du ikke få nok af udflugter og aktiviteter? Kig efter de spændende tilvalg du kan gøre dig.

1-Emelie-Romeborn-Bournemouth-CTM-image381.jpg

Aktiviteter inkluderet

Der er to typer skemaer på din sprogrejse. Et for undervisningen og et for alle de gruppeaktiviteter, vi har planlagt for dig. Aktiviteterne kan blandt andet være stranddage, shopping, udflugter, museumsbesøg, sjove gruppe-lege eller at udforske en by i nærheden. Din aktivitetsleder går forrest og sørger altid for, at du har det rigtig sjovt.

STS Student Party

Tag dit yndlings festtøj med på sprogrejsen. På de fleste destinationer arrangerer vi mindst ét STS Student Party, ofte i samarbejde med en lokal club. Vær sammen med alle dine nye venner og STS-lederne på et diskotek, og dans til musikken aftenen lang. Vi har naturligvis en nul-tolerance over for alkohol og narko for alle parter.

Besøg til større byer

Mange af vores sprogrejser inkluderer mindst ét besøg i en større by i nærheden. Hvilken by afhænger af din destination. I England kommer vi altid til London, og i USA er det fx Miami eller Los Angeles vi kommer forbi. Tag behageligt fodtøj og lommepenge med til mad, lokal transport og souvenirs.

Tilføj et STS-sportskursus

Gør din sprogrejse sporty og tilføj et STS sportskursus. Tennis, beachvolley, surfing, dykning eller yoga. Hvad ville gøre din tur helt perfekt? Du får også masser af sprogtræning, da alle instruktører taler det lokale sprog. Se efter denne tilføjelse, når du har valgt din destination. Sørg for at booke det inden afrejse.

Tilføj en ekstra udflugt

På nogle af vores destinationer kan du tilføje en ekstra aktivitet/oplevelse med din gruppe. For eksempel en dag i Disneyland Paris eller en tur til Sicilien. Se efter denne tilføjelse på den destination, du er interesseret i. Book det inden afrejsen.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!