Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Ledere og rejsen

Vi har et vigtigt motto, når du rejser med os: sikkerheden frem for alt! Derfor rejser du med en erfaren leder, som tager sig godt af dig fra afrejsen til den dag, du er tilbage igen – og de er selvfølgelig med til alle de sjove aktiviteter i løbet af ugerne.

1_Brighton_Leader_Charles_GOPR0349_.jpg

De bedste ledere for dig

Når vi spørger tidligere elever om deres oplevelser i udlandet, er de alle enige om én ting: deres leder spiller en vigtig rolle. Derfor sørger vi for at udvælge de bedste ledere til alle vores sprogrejser. Hos STS er lederne mindst 23 år og har erfaring med at arbejde med unge. De har gode sprogfærdigheder og erfaring fra tidligere studier eller arbejde i udlandet.

Du møder adskillige STS-ledere under turen. De arbejder ofte i hold af tre, når de arrangerer gruppeaktiviteter for dig. Der vil dog være én STS leder, som er din primære kontaktperson. Din STS-leder er der for dig hele dagen. Det er en person du altid kan henvende dig til, når du har spørgsmål eller brug for råd. Intet er for stort eller for småt.

"Mit job er at sikre, at alle får en god oplevelse, at vi altid har noget at lave og at skabe et godt sammenhold i gruppen. En sprogrejse giver dig oplevelser og minder for livet. Gå ikke glip af muligheden for at møde andre unge fra hele verden på din alder!"

Lovisa Westlund, STS-leder og underviser i matematik, naturvidenskab og svensk

Rejsen med STS

Din sprogrejse starter i Københavns Lufthavn. Når dine forældre afleverer dig, bliver du budt velkommen af STS-personale og du vil møde andre forventningsfulde elever. Din leder hjælper dig med at tjekke ind og alt det nødvendige før afrejsen. Størstedelen af alle grupper har sin STS leder med allerede på turen fra Danmark, men på enkelte afgange (typisk oversøiske) kan eleverne blive sendt afsted for at mødes med deres STS leder i en tilstødende lufthavn (ved mellemlanding). I dette tilfælde vil STS personalet i Københavns lufthavnen, sørge for at I som elever har telefonnummer på lederen I skal møde ved mellemlandingen, og at I har fået svar på de spørgsmål I måtte have, inden personen sender jer igennem sikkerhedskontrollen. STS personale i Kastrup sørger i disse tilfælde for, at alle elever er velinformerede omkring transportforholdene og kommer godt afsted.

Ved ankomst til værtslandet møder du andre elever, der kommer fra andre lande. Den sidste del af rejsen er ofte en bustur, fra lufthavnen til din endelige destination. Du vil mødes med din værtsfamilie, STS personale fra kursusbyen, og de viser vej til din bolig, hvor du kan pakke ud og begynde på de bedste uger i din sommerferie. Skal du bo på resort/campus, bliver du kørt direkte hertil fra lufthavnen. 

Vær beredt på at mødetiderne i Kastrup Lufthavn kan være tidlig morgen/sen aften og at der kan ske ændringer i rejsedatoer og flytider, grundet vores brochure trykkes før flybilletter frigives. Forekommer der en datoændring på 1-2 dage, får I besked med det samme fra det danske STS kontor. Husk derfor IKKE at booke egen sommerferie helt op til datoerne for sprogrejsen - da den kan rykkes 1-2 dage på hver side. 

Når man booker en sprogrejse med STS booker man en pakkerejse med fly, der ikke kan fravælges. Man kan vælge at blive i værtslandet efter sprogrejsen, såfremt det bekræftes af forælder/værger, at STS ikke har ansvar for eleven fra det tidspunkt eleven forlader sprogrejsen. Ingen refusion vil være mulig i disse tilfælde. Et dokument herom skal underskrives af forældre/værger, inden afrejse. 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!