Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Lær sprog "The STS way"

Der er store fordele ved at træne et sprog der hvor det tales, i forhold til at studere det herhjemme. Du lærer en masse i timerne, men den bedste øvelse kommer efter skole, hvor du rent faktisk bruger sproget. Måske når du køber is eller spiller beachvolley.

1_Group-Hug_8145.jpg

The STS-way anvender progressiv læring, som kombinerer læring og sjov. Vores undervisning er fyldt med inspirerende øvelser og rollespil, blandet med gruppeprojekter i byen og nogle gange også studie-udflugter. Sådan fungerer det:

 • Du lærer hurtigere, når du lever med sproget dag og nat
 • Du lærer sproget og alle de lokale udtryk på et helt nyt niveau, når du befinder dig i det land, hvor det tales til dagligt.
 • Din udtale bliver bedre, når du lytter til og taler med alle de mennesker, du møder på din sprogrejse.
 • Din selvtillid får et boost, når du kan gøre dig forståelig på et andet sprog end dansk.
 • Du lærer mere, ganske enkelt fordi, det at lære ved at rejse er virkelig sjovt!

Lærerne

Vi stiller høje krav til alle de sproglærere vi bruger. Alle undervisere er fuldt kvalificerede og taler engelsk på modersmålsniveau. Nogle lærere er også aktivitetsledere. Du vil muligvis blive undervist af forskellige nationaliteter, men mindst en tredjedel af din undervisning bliver med en modersmålstalende.

Skoler

I vil have undervisning i lyse og moderne lokaler, som passer til de små grupper i bliver inddelt i. Nogle steder bor du kun en kort bustur fra skolen, og i andre tilfælde bor du inden for gåafstand. Uanset hvad, går du i skole med dine nye venner og vil tale med dem på vej til skole. Din værtsfamilie eller STS leder viser dig vej på din første skoledag.

Hvilket sprog vil du gerne studere?

Der findes mellem 6.000 og 7.000 sprog i verden (ingen ved præcist hvor mange). Men det er altid en god idé at kunne tale ét eller to sprog udover dit modersmål. Samtidigt kan det også være nyttigt for din fremtidige karriere eller når du rejser senere i livet.

Vi udbyder sprogrejser på følgende sprog:

 • Engelsk – verdens mest almindelige 2. sprog
 • Spansk – verdens næststørste sprog
 • Fransk – det sprog som næst flest mennesker i verden studerer
 • Japansk – et af Asiens største sprog

Din sproglige udvikling

Det er en stor fordel, at modtage sprogundervisning i landet, hvor det til dagligt tales. Du lever med sproget døgnet rundt og øver derfor det, som du har lært i undervisningen.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!