Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Indkvartering

Alle de indkvarteringsmuligheder vi tilbyder er nøje udvalgt, da vi ved at indkvarteringen er mere end blot et sted at sove. Det bliver dit naturlige holdepunkt mellem skolen og aktiviteterne, hvor du møder nye venner. Vores elever siger ofte, at det er blevet deres andet hjem.

STS værtsfamilie

De fleste af vores elever vælger at bo hos en værtsfamilie. Vi forstår godt, hvorfor det er så populært. Du vil leve som en lokal, hvilket betyder du vil lære din destination at kende indefra - du vil opleve mere end almindelige turister gør. Der kan bo op til tre andre STS elever hos familien. Ved indkvartering hos værtsfamilier er der helpension inkluderet Du er sjældent hjemme hos familien til frokost, derfor får du en madpakke med til dagen.

Alle vores værtsfamilier er nøje udvalgt, og mange af dem vender tilbage til os år efter år. De er alle nysgerrige omkring andre kulturer, og vil gerne vise dig deres daglige rutiner og traditioner. Få din 2. familie i udlandet!

STS Resort

Vil du gerne bo luksuriøst på din sprogrejse? Så skal du vælge at bo på et resort. Vores resorts er nøje udvalgt, og indeholder alle de faciliteter du kunne få brug for, i løbet af din sprogrejse. Alle resorts er forskellige, men de har ofte et pool område, en solterrasse, en form for café og gratis Wi-Fi. Du kan dele et værelse med op til tre andre sprogrejse-elever, og dine ledere bor her også. Halvpension er inkluderet.

STS Campus

På nogle destinationer har vi nogle skønne hoteller som indkvartering - de ligger ofte lige ved siden af stranden. Faciliteterne varierer, men de er alle moderne med god komfort. Du kan dele et værelse med op til tre andre sprogrejseelever, og dine ledere bor her også. Det giver en dejlig ferie-følelse. Halvpension er inkluderet.

STS On the road

Hvis du tager med på en roadtrip med STS, bliver du indkvarteret et nyt sted stort set hver aften. Vi rejser rundt og bor tæt på hovedattraktionerne på vores vej. På vores adventurerejser til USA bor vi på hostels eller hoteller, og flere gange camperer vi også. Forestil dig at sidde omkring bålet med dine nye venner og se solen gå ned over Grand Canyon – dette vil være et øjeblik, du aldrig glemmer. Der er ikke mad inkluderet i prisen, og derfor skal du regne med at betale ca. 800 kr. pr. uge til mad.

 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!