Discover You - in a new language

Indkvartering

Alle de indkvarteringsmuligheder vi tilbyder er nøje udvalgt, da vi ved at indkvarteringen er mere end blot et sted at sove. Det bliver dit naturlige holdepunkt mellem skolen og aktiviteterne, hvor du møder nye venner. Vores elever siger ofte, at det er blevet deres andet hjem.

STS værtsfamilie

De fleste af vores elever vælger at bo hos en værtsfamilie. Vi forstår godt, hvorfor det er så populært. Du vil leve som en lokal, hvilket betyder du vil lære din destination at kende indefra - du vil opleve mere end almindelige turister gør. Der kan bo op til tre andre STS elever hos familien. Ved indkvartering hos værtsfamilier er der helpension inkluderet. Du er sjældent hjemme hos familien til frokost, derfor får du en madpakke med til dagen.

Alle vores værtsfamilier er nøje udvalgt, og mange af dem vender tilbage til os år efter år. De er alle nysgerrige omkring andre kulturer, og vil gerne vise dig deres daglige rutiner og traditioner. Få din 2. familie i udlandet!

STS Resort

Vil du gerne bo luksuriøst på din sprogrejse? Så skal du vælge at bo på et resort. Vores resorts er nøje udvalgt, og indeholder alle de faciliteter du kunne få brug for, i løbet af din sprogrejse. Alle resorts er forskellige, men de har ofte et pool område, en solterrasse, en form for café og gratis Wi-Fi. Du kan dele et værelse med op til tre andre sprogrejse-elever, og dine ledere bor her også. Halvpension er inkluderet.

STS Campus

Flere forskellige steder i verden, har du mulighed for at prøve at bo på en rigtig campus. Du vil få følelsen af at være en udenlandsk studerende, og du vil få et virkelig godt sammenhold med de andre STS elever på campus. Der er ofte helpension inkluderet på campus.

STS On the road

Hvis du tager med på en roadtrip med STS, bliver du indkvarteret et nyt sted stort set hver aften. Vi rejser rundt og bor tæt på hovedattraktionerne på vores vej. På vores eventyrsrejse til USA bor vi på hostels, hoteller eller camperer ude i den smukke natur. Forestil dig at sidde omkring bålet med dine nye venner og se solen gå ned over Grand Canyon – dette vil være et øjeblik, du aldrig glemmer. Der er ikke mad inkluderet i prisen, og derfor skal du regne med at betale ca. 800 kr. pr. uge til mad.