Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

Hvad får du ud af en sprogrejse?

Når du er hjemme igen efter din sprogrejse er slut, bliver du klar over, at din sprogrejse har givet dig mere end bedre sprogfærdigheder. Det er en rejse, der får dig til at vokse som person og giver dig masser af nye perspektiver på andre kulturer.

1_paula_llopis_martinez_Cambridge_CTM_8139.jpg

Her er nogle af de ting, du får med dig hjem i bagagen:

 • Oplevelser fra en anden kultur
  Når du tager på sprogrejse, oplever du mere af kulturen, end på en almindelig ferie, især hvis du vælger at bo hos en værtsfamilie. Du vil have lokale lærere, der tager dele af deres kultur med ind i undervisningslokalet.
 • Et andet perspektiv på din egen kultur
  Du lærer en masse om dig selv ved at betragte din egen kultur med nye øjne. Hvad kan du lide ved dit eget land? Hvad kan du ikke lide? Måske går det op for dig, hvor glad du er for de hjemmelige traditioner og værdier?
 • Personlig udvikling
  Det er måske en af de første gange, du rejser til udlandet uden dine forældre. At stå på egne ben vil gøre dig mere moden og forbedre mange værdifulde kompetencer, såsom modet til at påtage sig nye udfordringer og dermed opnå større selvstændighed og få et mere åbent sind.
 • Sproglige kompetencer
  At øve et sprog i landet, hvor det tales, giver dig både bedre udtale og intonation, nyt ordforråd, udtryk og fagter. Alt dette løfter dine sproglige evner op på et helt nyt niveau.
 • Et internationalt netværk af venner
  Dine nye venner kommer fra mange forskellige lande. Bliv inspireret af dem, del dine tanker og idéer med dem, og hold kontakten. Et internationalt netværk er guld værd, både privat og for din fremtidige karriere.

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!