Sprogrejser 15 til 18 år

Hvad får du ud af en sprogrejse?

Når du er hjemme igen efter din sprogrejse er slut, bliver du klar over, at din sprogrejse har givet dig mere end bedre sprogfærdigheder. Det er en rejse, der får dig til at vokse som person og giver dig masser af nye perspektiver på andre kulturer.

Her er nogle af de ting, du får med dig hjem i bagagen:

 • Oplevelser fra en anden kultur
  Når du tager på sprogrejse, oplever du mere af kulturen, end på en almindelig ferie, især hvis du vælger at bo hos en værtsfamilie. Du vil have lokale lærere, der tager dele af deres kultur med ind i undervisningslokalet.
 • Et andet perspektiv på din egen kultur
  Du lærer en masse om dig selv ved at betragte din egen kultur med nye øjne. Hvad kan du lide ved dit eget land? Hvad kan du ikke lide? Måske går det op for dig, hvor glad du er for de hjemmelige traditioner og værdier?
 • Personlig udvikling
  Det er måske en af de første gange, du rejser til udlandet uden dine forældre. At stå på egne ben vil gøre dig mere moden og forbedre mange værdifulde kompetencer, såsom modet til at påtage sig nye udfordringer og dermed opnå større selvstændighed og få et mere åbent sind.
 • Sproglige kompetencer
  At øve et sprog i landet, hvor det tales, giver dig både bedre udtale og intonation, nyt ordforråd, udtryk og fagter. Alt dette løfter dine sproglige evner op på et helt nyt niveau.
 • Et internationalt netværk af venner
  Dine nye venner kommer fra mange forskellige lande. Bliv inspireret af dem, del dine tanker og idéer med dem, og hold kontakten. Et internationalt netværk er guld værd, både privat og for din fremtidige karriere.