Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47

En typisk uge

Alle sprogrejser er unikke, men der er nogle fællesnævnere: stærke venskaber, masser af udflugter, latter, sightseeing og læring af et nyt sprog. Dette er et eksempel på en typisk uge i Brighton.

Town Walk – søndag

"Den første dag gik vi en fællestur for at lære byen at kende. Herefter kunne vi nemt finde vej til skolen, banken, stranden og vores mødested. Perfekt!

I klassen – mandag

"Fantastisk dag i klassen! Vi lavede en masse sjove ting. Fx legede vi nogle hurtige sproglege for at huske alle de nye adjektiver, vi havde lært."

 

Strandtur – tirsdag

"Vejret var fantastisk, så vi tog ned til Brighton Pier og slappede af på stranden. Det er det bedste sted at tage hen efter skole, ingen tvivl om det. "Strandtur – tirsdag

Royal Pavilion – onsdag

"Vores ledere tog os med til Royal Pavilion i Brighton. Jeg havde ikke hørt om stedet før, men det var virkelig et specielt og sejt sted. Efter vi havde spist aftensmad, havde lederne arrangeret en skattejagt rundt i byen."

Madpakke – torsdag

"Det her er hvad min værtsfamilie normalt forbereder til min frokost. Det er ofte en sandwich, noget frugt, en pose chips og nogle gange chokolade. Vi spiser næsten altid ude i solen."

STS Student Party – fredag

"Vi havde den fedeste fest! Vi dansede i timevis, og som en overraskelse havde vores ledere lavet deres egen dans - det var så sjovt. Nu skal jeg sove. Vi skal til London i morgen, jeg er sååå spændt!"

London! – lørdag

"London var fantastisk! Shoppingen var fantastisk, og inden vi vendte hjem, fik vi britisk Afternoon Tea på Oxford Street. Meget bedre end jeg havde troet - der var masser af slik."

Beach party – søndag

"Hyggelig aften på stranden. Vi ristede skumfiduser over den åbne ild, og vores ledere havde forberedt sjove lege og aktiviter. I morgen skal vi i skole igen. Jeg er spændt på, om jeg kan huske alle de adjektiver."


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!