Sprogrejser 15 til 18 år

En typisk uge

Alle sprogrejser er unikke, men der er nogle fællesnævnere: stærke venskaber, masser af udflugter, latter, sightseeing og læring af et nyt sprog. Dette er et eksempel på en typisk uge i Brighton.

Town Walk – søndag

"Den første dag gik vi en fællestur for at lære byen at kende. Herefter kunne vi nemt finde vej til skolen, banken, stranden og vores mødested. Perfekt!

I klassen – mandag

"Fantastisk dag i klassen! Vi lavede en masse sjove ting. Fx legede vi nogle hurtige sproglege for at huske alle de nye adjektiver, vi havde lært."

Strandtur – tirsdag

"Vejret var fantastisk, så vi tog ned til Brighton Pier og slappede af på stranden. Det er det bedste sted at tage hen efter skole, ingen tvivl om det.

Royal Pavilion – onsdag

"Vores ledere tog os med til Royal Pavilion i Brighton. Jeg havde ikke hørt om stedet før, men det var virkelig et specielt og sejt sted. Efter vi havde spist aftensmad, havde lederne arrangeret en skattejagt rundt i byen."

Madpakke – torsdag

"Det her er hvad min værtsfamilie normalt forbereder til min frokost. Det er ofte en sandwich, noget frugt, en pose chips og nogle gange chokolade. Vi spiser næsten altid ude i solen."

STS Student Party – fredag

"Vi havde den fedeste fest! Vi dansede i timevis, og som en overraskelse havde vores ledere lavet deres egen dans - det var så sjovt. Nu skal jeg sove. Vi skal til London i morgen, jeg er sååå spændt!"

London! – lørdag

"London var fantastisk! Shoppingen var fantastisk, og inden vi vendte hjem, fik vi britisk Afternoon Tea på Oxford Street. Meget bedre end jeg havde troet - der var masser af slik."

Beach party – søndag

"Hyggelig aften på stranden. Vi ristede skumfiduser over den åbne ild, og vores ledere havde forberedt sjove lege og aktiviter. I morgen skal vi i skole igen. Jeg er spændt på, om jeg kan huske alle de adjektiver."