Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Din bedste sommer!

Din sprogrejse

Mød nye venner fra hele verden, eller del rejse-oplevelsen med en god ven. Begge løsninger er mulige på en sprogrejse. Forbered dig på din bedste sommer!

En sprogrejse er mere end bare en almindelig rejse. Det er 1-4 sommeruger fyldt med nye venner, aktiviteter med ledere, eventyr og sprogundervisning i én stor blanding. Du kan:

 • Tage med os til spændende steder som Grand Canyon, London eller Malta
 • Forbedr dine sprogkundskaber i tale, læsning og skrivning
 • Få en smagsprøve på det lokale liv i dit yndlingsland!
 • Tage på road trip tværs over USA
 • Blive bedre til at surfe, fotografere eller sejle (for bare at nævne nogle få af vores aktiviteter)
 • Vokse som person og få masser af oplevelser – og nye venner
 • Kort sagt nyd dit livs eventyr!

Lær sprog på STS-måden og ha det sjovt samtidigt

Der er store fordele ved at træne et sprog der hvor det tales, i forhold til at studere det herhjemme. Du lærer en masse i timerne, men den bedste øvelse kommer efter skole, hvor du rent faktisk bruger sproget. Måske når du køber is eller spiller beachvolley.

Læs mere

Indkvartering

Alle de indkvarteringsmuligheder vi tilbyder er nøje udvalgt, da vi ved at indkvarteringen er mere end blot et sted at sove. Det bliver dit naturlige holdepunkt mellem skolen og udflugterne, hvor du møder nye venner. Vores elever siger ofte, at det er blevet deres andet hjem.

Læs mere

Sjov fritid

Sjov fritid

En sprogrejse med STS er mere end bare at gå i skole. Vi har inkluderet en masse aktiviteter for dig, og din STS-leder sørger for at skræddersy den perfekte plan til din gruppe. Kan du ikke få nok af udflugter og aktiviteter? Hold øje med de spændende tilkøb du kan gøre dig!

Læs mere

STS Explorer Pass

Vil du gerne ekstra meget sjov på din rejse? Så kig efter et STS Explorer Pass til den destination, du er interesseret i. Det er din billet til ekstra aktiviteter såsom en tur til en forlystelsespark, et besøg til en anden storby eller en unik tur med sightseeing på enten cykel eller i båd.

Læs mere

Ledere og rejser

Vi har et vigtigt motto, når du rejser med os: sikkerhed først! Derfor rejser du sammen med en erfaren leder, som tager sig godt af dig - lige fra afrejse til den dag du er tilbage igen – og selvfølgelig i løbet af de sjove uger på sprogrejsen!

Læs mere

En typisk uge

Alle sprogrejser er unikke, men der er nogle fællesnævnere: stærke venskaber, masser af udflugter, latter, sightseeing og læring af et nyt sprog. Dette er et eksempel på en typisk uge i Brighton.

Læs mere

Hvad får du ud af en sprogrejse?

Når du er hjemme igen efter din sprogrejse er slut, bliver du klar over, at din sprogrejse har givet dig mere end bedre sprogfærdigheder. Det er en rejse, der får dig til at vokse som person og giver dig masser af nye perspektiver på andre kulturer.

Læs mere

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!