Sprogrejser 15 til 18 år

  Bestillingsinformation

  Booking

  Book din rejse direkte på vores hjemmeside eller ved at ringe til os på 44404447. Du kan nemt vælge hvor mange uger du vil rejse og hvordan du helst vil indkvarteres på din valgte destinations side. Lige så snart din bookingafgift er registeret hos os har du sikret din plads og kan begynde at planlægge en fantastisk sommer!

  Betaling

  Den første betaling på 200 EUR (1487,97 kr.) er bookingafgiften, plus prisen for om-booking og aflysningsbeskyttelse, hvis du har valgt at tilføje det. Bookingafgiften skal betales ved booking online og er inkluderet i den viste samlede pris.
  Prisen for om-booking og aflysningsbeskyttelse vil være ekstra og koster 69 EUR (513,31 kr.)
  Ved booking og betaling af bookingafgiften tilkendegiver du og dine forældre at I har læst og accepterer STS Generelle Vilkår og Betingelser

  Den resterende pris for din rejse vil blive opkrævet 60 dage før afgang, og skal senest betales 40 dage før afgang. Hvis du har booket din tur med en rabat, vil rabattens værdi afskrives på den sidste opkrævning.

  Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål om vores betingelser, booking eller indholdet af vores rejser på 44404447 eller send os en e-mail på info@sts.dk

  Rejser i andre sæsoner end sommeren har muligvis andre betalingsplaner.

  Før afrejse

  Du vil blive inviteret til et afrejsemøde i foråret hvor en repræsentant fra STS vil fortælle dig alt om ungdoms- og sprogrejseprocessen, hvad du skal overveje inden du rejser og give dig anden brugbar information.

  Inkluderet i prisen

  • Transfer til og fra destinationens lufthavn.
  • Indkvartering og alle måltider (medmindre andet er tilkendegivet på destinationssiden).
  • Fuldt skema med aktiviteter og udflugter. Se eksempler på specifikke aktiviteter på hver destinations side.
  • Afrejsemøde
  • STS Certificate of Achievement

  Ekstra omkostninger

  Fly- eller togbilletter er ikke inkluderet, medmindre andet er tilkendegivet på destinationens side. Ekstra valutatillæg kan blive tilføjet. På nogle destinationer er nogle måltider ikke inkluderet. Lommepenge til shopping, snacks, souvenirs med mere. Et om-booking gebyr på 99 EUR (736,50 kr.) vil blive tilføjet hvis du har behov for at lave ændringer i din booking og ikke har tilkøbt en om-booking og aflysningsbeskyttelse.

  Ekstra tjenester

  Om-booking og aflysningsbeskyttelse, 69 EUR (513,31 kr.)

  Hvis du har brug for at ændre datoerne på din eksisterende booking, vil vores om-booking og aflysningsbeskyttelse tillade dig at om-booke uden ekstra omkostninger. Hvis du, grundet sygdom eller skade 30 dage før afrejse, ikke kan rejse vil denne beskyttelse også give dig fuld kompensation af program omkostninger, inklusiv bookingafgift, men eksklusive omkostninger for om-booking og aflysningsbeskyttelsen.

  Beskyttelsen skal være tilføjet når du booker din rejse, den kan ikke tilføjes senere.

  Rejser du med en ven og I begge har tilføjet om-booking og aflysningsbeskyttelsen, dækker den også hvis en af jer bliver syg eller skadet således at I ikke kan tage af sted som planlagt.

  Aflysning med fuld tilbagebetaling (eksklusive prisen for om-booking og aflysningsbeskyttelsen) er gældende med en lægeerklæring.

  Ekstra udflugter

  På nogle af vores destinationer kan du tilføje specielle udflugter eller en tur til en speciel location. Læs mere på destinationens side for at finde mulighederne for din tur.

  De ekstra aktiviteter du ikke kan booke online vil være mulige at booke senere eller kan bookes og betales på stedet når du er afsted.

  Trinity Exam (Oxford)

  Hvis du vil validere dine engelske sprogkundskaber med et certifikat, er dette det helt rigtig for dig. Kom hjem med et internationalt valideret certifikat og styrk dit CV til din uddannelse eller jobansøgning.

  Rejseforsikring

  Det er meget vigtigt at føle sig tryg når du rejser, og din sikkerhed er vores topprioritet. Hvis noget uset skulle ske mens du er afsted, er en god rejseforsikring den bedste investering. Vi kan anbefale en forsikring der er designet specielt til sprogrejser der dækker dig både i skoletiden, på udflugter og under aktiviteter.

  Forsikringen kan tilføjes når du placerer din booking online eller senere hvis du foretrækker det.

  Tilbud/Rabatter

  Du kan finde aktuelle tilbud/rabatter her

  Spørgsmål og kontakt

  Vi som arbejder hos STS er eksperter når det kommer til ungdomsrejser og vil med glæde svare på de spørgsmål du kunne have om vores destinationer, kurser, værtsfamilier, ekstra aktiviteter med mere.
  Du kan ringe til os i vores åbningstid på 44404447 eller sende os en e-mail på info@sts.dk eller række ud til os på vores chat funktion på Facebook eller Instagram.