Sprogrejser 15 til 18 år

  Lær sprog "The STS way"

  Der er store fordele ved at træne et sprog der hvor det tales, i forhold til at studere det herhjemme. Du lærer en masse i timerne, men den bedste øvelse kommer efter skole, hvor du rent faktisk bruger sproget. Måske når du køber is eller spiller beachvolley.

  The STS-way anvender progressiv læring, som kombinerer læring og sjov. Vores undervisning er fyldt med inspirerende øvelser og rollespil, blandet med gruppeprojekter i byen og nogle gange også studie-udflugter. Sådan fungerer det:

  • Du lærer hurtigere, når du lever med sproget dag og nat
  • Du lærer sproget og alle de lokale udtryk på et helt nyt niveau, når du befinder dig i det land, hvor det tales til dagligt.
  • Din udtale bliver bedre, når du lytter til og taler med alle de mennesker, du møder på din sprogrejse.
  • Din selvtillid får et boost, når du kan gøre dig forståelig på et andet sprog end dansk.
  • Du lærer mere, ganske enkelt fordi, det at lære ved at rejse er virkelig sjovt!

  Lærerne

  Vi stiller høje krav til alle de sproglærere vi bruger. Alle undervisere er fuldt kvalificerede og taler engelsk på modersmålsniveau. Nogle lærere er også aktivitetsledere. Du vil muligvis blive undervist af forskellige nationaliteter, men mindst en tredjedel af din undervisning bliver med en modersmålstalende.

  Skoler

  I vil have undervisning i lyse og moderne lokaler, som passer til de små grupper i bliver inddelt i. Nogle steder bor du kun en kort bustur fra skolen, og i andre tilfælde bor du inden for gåafstand. Uanset hvad, går du i skole med dine nye venner og vil tale med dem på vej til skole. Din værtsfamilie eller STS leder viser dig vej på din første skoledag.

  Hvilket sprog vil du gerne studere?

  Der findes mellem 6.000 og 7.000 sprog i verden (ingen ved præcist hvor mange). Men det er altid en god idé at kunne tale ét eller to sprog udover dit modersmål. Samtidigt kan det også være nyttigt for din fremtidige karriere eller når du rejser senere i livet.

  Vi udbyder sprogrejser på følgende sprog:

  • Engelsk – verdens mest almindelige 2. sprog
  • Spansk – verdens næststørste sprog
  • Fransk – det sprog som næstflest mennesker i verden studerer

  Din sproglige udvikling

  Det er en stor fordel, at modtage sprogundervisning i landet, hvor det til dagligt tales. Du lever med sproget døgnet rundt og øver derfor det, som du har lært i undervisningen.