Sprogrejser 12 til 19 år
Bliv bedre til engelsk i West Palm Beach
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Engelsk i West Palm Beach 

Alder 13-19

Lær engelsk mellem svajende palmetræer og den dejlige havbrise i smukke West Palm Beach. Få det maksimale ud af din sommer ved at forbedre dine sprogkundskaber, møde nye venner fra hele verden og nyd det perfekte vejr i The Sunshine State. Tag på sprogrejse med STS!

Klassisk engelsk sprogkursus  

Det klassiske engelskkursus i West Palm Beach er mere end blot et engelskkursus. Det giver dig mulighed for at kombinere den bedste sommerferie i dit liv med værdifuld undervisning, der er udformet til at sikre, at du forbedrer dine sprogfærdigheder på kort tid. Du får muligheden for at nyde byens smukke strande og fantastiske shopping, alt imens du får nye venner fra hele verden. Du kommer med på fede aktiviteter og spændende udflugter, men du udvikler også nye personlige færdigheder, bliver mere selvstændig og øger din selvtillid. Undervisningen foregår på et moderne universitets-campus, hvor du også vil bo sammen med dine medrejsende og STS ledere. Vores kvalificerede og erfarne lærere vil sørge for, at du bliver bedre til engelsk gennem sjove og dynamiske øvelser og bliver bedre til at kommunikere med mere selvtillid i dit sprog. Det er det perfekte miks mellem arbejde og sjove stunder, og det bliver en sommer og sprogrejse, du aldrig glemmer.

Inkluderede aktiviteter

På vores sprogrejse til West Palm Beach i Florida, er der en masse sjove aktiviteter inkluderet. Hvordan lyder strandhygge og outlet shopping? Der er dedikerede og erfarende ledere fra STS med til alle aktiviteter og udflugter.

OBS: Der kan godt ske ændringer i aktiviteterne.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til West Palm Beach? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarteringsmuligheder

På vores sprogrejse til West Palm Beach får du en fantastisk mulighed for at opleve det amerikanske campus live.

At bo på campus giver dig mere tid sammen med dine nye venner.

Hvad er inkluderet?

  • Fly og ledere
  • Indkvartering, campus/helpension
  • Sprogtræning
  • Aktiviteter og udflugter
  • STS diplom
  • STS rygsæk
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Dato & priser

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!