Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Brug din sommer blandt palmetræer

West Palm Beach

Florida er USA’s førende turiststat og har omkring 60 millioner besøgende hvert år. West Palm Beach er et af de mest populære steder i den solrige stat. De besøgende kommer året rundt for at nyde de smukke strande og det varme hav.


Kursustyper – West Palm Beach

Engelsk

Fra 26.495 kr.

Fakta om West Palm Beach

Sprog: Engelsk
Alder: 13-19 år
Indbyggere: 104.000
Valuta: Amerikanske dollar
Bademuligheder: Pools og strande (ture)
Sommertemperatur: 23–32 °C
Shoppingmuligheder: Fra modebutikker til outlets

Amerikansk universitetsliv på campus

Få indblik i, hvordan livet er for amerikanske studerende. På din sprogrejse til West Palm Beach vil du bo på Keiser University Flagship Campus sammen med dine venner og ledere. Campus har fede sportsfaciliteter, som vi vil have adgang til.

1-Skateboarding-Keiser-University-Florida.jpg

Du vil spise i skolens kantine, og dele værelse med 2-3 STS elever.

Inkluderede aktiviteter

På vores sprogrejse til West Palm Beach i Florida, er der en masse sjove aktiviteter inkluderet. Hvordan lyder strandhygge og outlet shopping? Der er dedikerede og erfarende ledere fra STS med til alle aktiviteter og udflugter.

OBS: Der kan godt ske ændringer i aktiviteterne.

Welcome and farewell get-together

Vi både begynder og slutter din sprogrejse i West Palm Beach på bedste vis – med en kæmpe fest på campus. Vi hører musik, spiser snacks og har det sjovt sammen. I løbet af the farewell party vil du modtage dit STS certificate og diplom for gennemført sprogrejse.

1_Orlando_CTM_Chloe_Guerin_1454.jpg

Flere strandudflugter

Hvad ville en sprogrejse til West Palm Beach være uden udflugter til alle de smukke strande? Floridas "beach life" er helt fantastisk, og du kan godt begynde at glæde dig. Dine STS ledere vil arrangere sjove strandaktiviteter, men hvis du hellere vil slappe af og måske lytte til en podcast, er der også tid til det. Florida har nogle af USAs bedste strande og med STS vil du besøge flere af dem. Husk at holde udkig efter delfiner!

Shopping i outlets

Naturligvis er der tid til shopping på sprogrejsen! Florida er kendt for billig outlet shopping, og vi besøger både Palm Beach Outlet og Sawgradd Mills, som har noget at det bedste shopping i Florida. Du vil også få muligheden for at besøge nogle af de kendte high street shops, hvor du kan få tøj meget billigere end i Danmark.

Et foredrag om studielivet i USA

Vi deltager i et foredrag omhandlende studielivet i USA. Internationale studerende fra Keiser University fortæller om deres oplevelser, og du vil få information om hvordan det er at studere på et universitet i USA. Du vil helt sikkert blive inspireret!

(Kun inkluderet på sprogrejser af 3 ugers varighed).

Masser af aktiviteter og sport

Når du ikke skal i skole eller ud på udflugt, har vi masser af sjove ting du og dine venner kan tage jer til. Vi laver konkurrencer, afholder quiz-aftener, ser film, spiller spil og meget andet. Disse aktiviteter sætter vores elever altid meget pris på! Aktiviteterne er inkluderet hver dag gennem hele sprogrejsen, både før og efter din undervisning - så forbered dig på en action-pakket sprogrejse i West Palm Beach. Husk – medbring dit træningstøj!

Om West Palm Beach

Tag med os og udforsk det bedste i West Palm Beach - en by, hvor du får en perfekt blanding af storby og strand. Byen er en af Floridas største, og du vil opleve en summende stemning, palmetræerne som svajer i vinden og solen der altid skinner.

Campus liv i Florida

På din sprogrejse til West Palm Beach, vil du bo på Keiser University Flagship Campus, hvor du vil få et godt indblik i, hvordan livet er på et amerikansk campus. Keiser University ligger i hjertet af West Palm Beach og kan prale af at have frodige tropiske omgivelser og betagende arkitektur. Campus er omringet af smuk natur og vand. Du går over en bro, når du går fra hovedbygningen til kantinen, og du kan få øje på både skildpadder, firben og fugle på vejen. 

Alle dine ledere og sprogrejsevenner vil bo på campus. Du vil spise i skolens kantine og have adgang til fede sportsfaciliteter. Du vil elske at bo her!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!