Sprogrejser 12 til 19 år
Brug din sommer blandt palmetræer

Sprogrejse til West Palm Beach 

Når du forestiller dig et tropisk paradis, så vil det billede, der kommer frem på nethinden højst sandsynligt ligne West Palm Beach: kilometer af gylden sandstrand, palmetræer langs vejene, en varm havbrise og solnedgange, som du aldrig har set før. Kan du komme i tanke om et sted bedre end West Palm Beach at tage på sprogrejse til, og lære engelsk til sommer?

Highlights

  • Kilometer af smukke strande
  • Fantastisk vejr året rundt
  • Virkelig gode dykkersteder
  • God lokation i the “Sunshine State”
  • Vidunderlige shopping-muligheder
  • Centennial Square Waterfront Complex

Vores programmer

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

Lær engelsk i West Palm Beach 

Det er steder som West Palm Beach, der får Florida til at leve op til sit kælenavn: The Sunshine State. Med kilometer af gylden sandstrand, masser af palmer og den varme brise, ligner byen noget taget ud af et postkort. Det er det ideelle sted at tage på sprogrejse til, lære engelsk, få nye internationale venner og nyde det dejlige vejr på Floridas kyst. På sprogrejsen til West Palm Beach deltager du på det klassiske engelskkursus, hvilket giver dig chancen for at forbedre dine engelskevner sammen med klassekammerater fra hele verden samt yderst kvalificerede lærere. Engelskkurset er specielt designet til at forbedre dit ordforråd, udtalelse og flow i engelsk, og du vil dag for dag føle at du bliver bedre og bedre, i takt med at din selvtillid også stiger. Du får muligheden for at bo på et ægte amerikansk college campus, hvilket giver dig en følelse af selvstændighed og masser af tid sammen med dine nye venner og STS ledere. Gå ikke glip af muligheden for at få den bedste sommer i dit liv!

Din indkvartering i West Palm Beach 

På din sprogrejse til West Palm Beach vil du få en smagsprøve på et ægte amerikansk campus liv. Du vil bo på campus med op til 5 andre STS elever, hvilket bliver super sjovt, men det giver dig samtidigt også et boost af selvstændighed og det giver dig muligheden for at vokse som person. Campus er fuldt udstyret med hvad alt du har brug for i løbet af din sprogrejse, og du vil have adgang til skolens faciliteter. Der er endda også et shoppingcenter i gåafstand fra campus, med restauranter, butikker og underholdning.

Aktiviteter 

Udover dine daglige engelsktimer, vil din sprogrejse til West Palm Beach bestå af en masse sjove aktiviteter og udflugter. Du vil have masser af muligheder for bare at slappe af på stranden eller prøve forskellige vandsportsaktiviteter. Du kan også shoppe en masse i outlet centre, deltage i sjove fællesaktiviteter med dine medstuderende og meget mere. Og selvfølgelig vil der være et stor welcome party til at kickstarte din sprogrejse.

Tilvalg

Ved at tilkøbe vores STS Explorer Pass får du endnu mere ud af din sprogrejse. Vores STS Explorer Pass for West Palm Beach indeholder ekstra aktiviteter og udflugter, som snorkling i Key largo, et besøg i Palm Beach Zoo & Conservation Society samt en hel dag i fantastisk Universal Studios. Gå ikke glip af disse fede aktiviteter og tilkøb vores STS Explorer Pass.

Om West Palm Beach 

West Palm Beach er kendt for at være en fantastisk destination med sublime strande, en destination for amerikanere som gerne vil slappe af, og et sted hvor man virkelig kan nyde solen og surflivet. Men det er også en spændende by med mange forskellige kulturelle indslag, samt en fantastisk shopping- og madscene.

Hurtige facts

Sprog: Engelsk
Indbyggere: 110.000 
Valuta: US Dollar 
Sommertemperatur: 24–32 °C 

Rejsen til West Palm Beach 

Det er en lang rejse til West Palm Beach, men vi vil være med dig hvert skridt på vejen. Du bliver mødt af STS personale i Københavns Lufthavn, og når du ankommer til Florida vil en bus køre dig og din gruppe direkte til campus, så du hurtigt kan falde til og lade din sprogrejse og eventyr starte.

Resumé

Det er svært at komme i tanke om et bedre sted at lære engelsk end denne idylliske sommerdestination med alt, hvad du kunne ønske dig til sjove og hyggelige stunder. Tag med på sprogrejse til West Palm Beach, og nyd en ferie langs Floridas kyst, få nye venner og skab uforglemmelige minder, forbedr dit engelske sprog og fyld din Instagram profil op med smukke solnedgangsbilleder. Campuslivet og det fulde aktivitetsskema med udflugter vil sørge for at du får den bedste sommer i dit liv.