Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
USA - Coast to Coast
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Road Trip i USA

Alder 14-19

Hvorfor kun vælge én destination i USA, når du kan se så meget mere? Vores Coast to Coast road trip sprogrejse tager dig tværs gennem landet, gennem 12 stater fra Los Angeles til New York (eller modsat). Der findes ingen bedre måde at opleve de amerikanske stater end på en åben vej, og der findes ingen bedre måde at forbedre dit engelske sprog end at rejse med nye venner fra hele verden.

Lær engelsk “on the road” i USA

Vi tror på at lære gennem oplevelser. Undervisning i et klasselokale er vigtigt, men hvad der virkelig tager dit engelske sprog til det næste niveau er når du bruger det i det virkelige liv, oplever fascinerende steder, deltager i spændende aktiviteter og presser dig selv og dine medrejsende til at forløse jeres fulde potentiale. Dette er hvad en road trip sprogrejse handler om. Hver dag byder på et nyt eventyr, og hver dag har du mulighed for at lære noget nyt, og prøve noget som du aldrig har prøvet før – alt i mens du forbedrer dit engelske sprog. Du vil have masser af muligheder for at forbedre dit engelske sprog sammen med dine nye venner, STS ledere og de mange lokaler du vil møde på din vej. Amerikanerne er imødekommende, åben og venlige, så gå ikke glip af chancen du får med at tale med dem og lære om deres liv. Dette er også en vigtig del af oplevelsen – en del som vil hjælpe dig med at vokse som person og åbne dit sind til nye muligheder.

Om Coast to Coast rejsen

Coast to Coast rejsen er en unik oplevelse. Du vil mærke suset fra nogle af verdens mest spændende byer; New York, Los Angeles og Las Vegas. Derudover vil du udforske forskellige naturlige vidundere – lige fra ørkenen i Arizona til the Grand Canyon til hot springs og grotter i nogle af verdens smukkeste naturområder. Alt dette vil du opleve imens du rejser sammen med nye internationale venner og et fantastisk STS personale. I skal rejse rundt i minibusser, lave sjove aktiviteter og øve engelsk dagligt. Sammen vil I skabe minder, som du vil have med dig for evigt. Ved turens afslutning vil du have rejst mere end 5.000 kilometer og oplevet mere på én sommer, end hvad mange kommer til at opleve i et helt liv.

Rejsen til USA

Lige meget om du starter rejsen i Los Angeles eller New York, så har du helt sikkert en lang rejse foran dig. Men bare rolig, vi er her for at hjælpe. STS personale vil møde dig i Københavns Lufthavn og støtte dig hele vejen. Når du ankommer til USA, vil du møde dine STS ledere og dine STS rejsekammerater – og så starter det store eventyr!

Resumé

Hvis du leder efter et ægte eventyr til sommer, så behøver du ikke ledere længere end til Coast to Coast rejsen. Du vil krydse de amerikanske starter, fra Stillehavet til Atlanterhavet (eller modsat), og besøge 12 stater. Du vil opleve nogle af landets mest fantastiske steder, lige fra de pulserende storbyer til den forskelligartede natur, der strækker sig gennem USA. Du får nye venner, forbedrer dit engelske sprog, oplever nye ting, og vigtigst af alt; du åbner dig selv for en verden af muligheder på denne sprogrejse.

Rejseprogram og inkluderede aktiviteter

Gennem hele din sprogrejse skal du med på nogle super fede aktiviteter og udflugter, i takt med at vi bevæger os gennem det store land. Nogle af højdepunkterne på Coast to Coast rejsen inkluderer et besøg i Grand Canyon – en af verden mest kendte seværdigheder og et af verdens flotteste naturlige vidundere. Derudover skal du besøge to af USA’s smukkeste nationalparker: Monument Valley Nationalt Park, et spektakulært ørkenlandskab i Arizona og Mammoth Caves National Park, verdens længste grottesystem i Kentucky.

OBS: nogle afrejser er fra New York til Los Angeles – men det er naturligvis stadig alle de samme aktiviteter og byer, du besøger.

Maximér din rejse

Få det maksimale ud af din road trip ved at tilkøbe vores STS Explorer Pass til din sprogrejse. Når du tilkøber STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra aktiviteter og udflugter, hvilket sikrer dig den ultimative oplevelse. Med et STS Explorer Pass på Coast to Coast rejsen kommer du med på en Big Bus Tour i New York og en Jeep Tour i Monument Valley, hvor vi skal udforske den vilde ørken med en Navajo guide, samt en limo-tur i Las Vegas, hvilket er den ultimative luksusoplevelse i Las Vegas.

Indkvartering “on the road”

Din indkvartering på Coast to Coast rejsen er også en del af eventyret på din sprogrejse. Nogle nætter skal du bo på hotel, mens andre nætter vil foregå på campingpladser i skønne naturomgivelser.

At bo “on the road” giver dig en unik følelse af eventyr. 

Hvad er inkluderet?

  • Fly og ledere
  • Indkvartering, camping, hotel, hostel
  • Rejse i minivan
  • Sprogtræning
  • Aktiviteter og udflugter
  • Drikkepenge til guiden
  • STS rygsæk
  • STS T-Shirt
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Dato & priser

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!