Sprogrejser 12 til 19 år
Discover You - in a new language
Den amerikanske riviera

Sprogrejse til Santa Barbara 

Ofte omtalt som den amerikanske riviera, grundet måden byen kombinerer sin afslappede strandvibe og sin sofistikerede stemning på, hylder Santa Barbara den ægte californiske livsstil. Nyd solen, som skinner året rundt, de smukke strande, den vibrerende udendørsstemning, byens førsteklasses shopping og den fantastiske madscene, alt imens du forbedrer dit engelske sprog sammen med dine nye internationale venner fra hele verden, i denne ægte californiske studieby.

Highlights

  • Smukke strande med gode surf-muligheder
  • Adgang til stranden direkte fra byen
  • Californisk, tilbagelænet livsstil
  • Afslappet studieby
  • Fantastisk solrigt vejr
  • Fede udflugter

Vores programmer

Engelsk i Santa Barbara
Santa Barbara, USA
  • Alder 13-19
  • Værtsfamilie
  • Engelsk
  • Grupperejser

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i Santa Barbara

Vores STS sprogrejse til Santa Barbara er som en drøm, der går i opfyldelse. Studér engelsk med folk fra hele verden, mens du udforsker denne fascinerende by og nyd den fantastiske beliggenhed lige ved havet. Byens åbne natur vil få dig til at føle dig hjemme lige med det samme. Du vil deltage på vores klassiske engelskkursus i Santa Barbara, som består af en fantastisk blanding af sprogundervisning og fritidsaktiviteter, så du og gruppen kan nyde en vidunderlig sommer i det solrige Californien med masser af solskin, strand og eventyr. Vores lærere er alle højtuddannede lærere, og kurset er designet til at maksimere dine sprogkundskaber og selvtillid, så du efterfølgende vil føle dig tryg nok til at kommunikere på engelsk i alle typer situationer.

Din indkvartering i Santa Barbara 

På din sprogrejse til Santa Barbara vil du bo hos en lokal værtsfamilie med op til tre andre STS elever. Dette betyder, at du vil få endnu mere sprogtræning sammen med din værtsfamilie, men derudover betyder det også, at du vil få et virkelig godt indblik i den amerikanske kultur og livsstil – og ej at forglemme, den amerikanske madkultur. For mange er oplevelserne hos familien højdepunktet på deres sprogrejse.

Aktiviteter 

Din sprogrejse til Santa Barbara inkluderer meget mere end blot engelskundervisning. Du skal også med på super sjove og spændende aktiviteter og udflugter, som bl.a. inkluderer strand- og shoppingture, besøg til flere historiske steder og Santa Barbara Botanic Gardens, samt en rundtur på The University of Santa Barbara. Dedikeret og erfarne ledere fra STS styrer alle aktiviteter og udflugter, som er specielt designet til dig, så du får det mest mulige ud af din sommer i Californien.

Tilkøb

Du har også mulighed for at maksimere din sprogrejse ved at tilkøbe vores STS Explorer Pass til din booking. Vores Explorer Pass giver dig adgang til ekstra aktiviteter og udflugter, så din rejse bliver så god som overhovedet mulig. På vores sprogrejser til Santa Barbara inkluderer vores Explorer Pass en todages udflugt til Los Angeles, inkl. en dag i Universal Studios. Udover vores Explorer Pass kan du også tilkøbe undervisning i surfing og stand-up paddle-boarding/SUP. Gå ikke glip af dette!

Om Santa Barbara 

Med næsten perfekt vejr året rundt, en varm og afslappet stemning og en aktiv multikulturel befolkning er der masser at se og opleve. Der findes næppe et bedre sted at nyde sit amerikanske eventyr. Santa Barbara består af strande med palmer, surfing, street-art og shopping – alle ting som har et drys af glamour. Derudover har man havets skønhed, som sammen med bjergene og den karakteristiske arkitektur fra kolonitiden gør Santa Barbara til en helt unik destination.

Hurtige facts

Sprog: Engelsk
Indbyggere: 92,000 
Valuta: US Dollars (USD) 
Landekode: +1

Rejsen til Santa Barbara 

Lange internationale rejser kan være hårde at komme igennem, men vi er her for at sikre, at du får en sikker og behagelig tur til Santa Barbara. Vores medarbejdere vil mødes med dig i Københavns Lufthavn, og sender dig godt på vej til Santa Barbara. Når du ankommer, vil du blive kørt direkte til din værtsfamilie, så du hurtigt kan begynde at føle dig hjemme, og dit eventyr hurtigt kan begynde.

Resumé

Vores sprogrejser til Santa Barbara er som en drøm, der går i opfyldelse. Du vil opleve det bedste af Californien, møde fantastiske mennesker og nyde byens berømte strande. Derudover vil du forbedre dit engelske, vokse på måder, du ikke vidste fandtes, få mere selvtillid og selvfølgelig få minder for livet. Det er svært at finde på en bedre sprogrejse by end Santa Barbara – en international by, hvor havets magi møder Californiens glamour.