Bliv bedre til engelsk i San Diego
Book i dag og få restplads rabat: 2000 kr.

Engelsk i San Diego

Værtsfamilie
Engelsk
Alder 13-19

Der findes mange grunde til at San Diego er kendt som USAs “finest city”: det perfekte vejr, den afslappede livsstil, de venlige lokale indbyggere og meget mere. Tag med på vores sprogrejse til San Diego og kald denne skønne by for dit hjem til sommer.

Klassisk engelsk sprogkursus

Vores klassiske engelskkursus i San Diego har den perfekte balance mellem arbejde og sjov. Det er et kursus, som er designet til at give dig det bedste fra begge verdener, om du nu sidder i et klasselokale og arbejder på dine sprogkundskaber eller om du er ude og udforske byen på en udflugt. Undervisningen foregår på Francis Parker School – en moderne skole med gode faciliteter og smukke omgivelser. På Francis Parker School tilbyder vi også en anden unik mulighed: Classroom Immersion. Dette betyder, at du i én af ugerne på sprogrejsen har undervisning sammen med amerikanske elever, i stedet for dine internationale STS venner. Det giver dig en fantastisk mulighed for at fordybe dig i et modersmåls/engelsktalende miljø med elever og lærere, hvilket kan give dine sprogkundskaber et ekstra boost og udvide din horisont. Nogle af de fag, du kan vælge imellem, inkluderer grafisk design, digital fotografering, computer programmering og keramisk kunst. Classroom Immersion er virkelig en enestående mulighed – gå ikke glip af denne chance på din sprogrejse.

Inkluderede aktiviteter

Alle STS sprogrejser er pakket med sjove aktiviteter, og sprogrejsen til San Diego er ingen undtagelse. Hvordan lyder en stranddag i smukke La Jolla for eksempel? Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Obs: nogle aktiviteter kan godt blive ændret.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til San Diego? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarteringsmuligheder

I San Diego vil du bo hos en nøje udvalgt værtsfamilie sammen med op til tre andre internationale STS elever.

At bo hos en værtsfamilie betyder et livsvarigt forhold og du får “et andet hjem”.

Hvad er inkluderet?

 • Fly og ledere
 • Indkvartering, værtsfamilie/helpension
 • Sprogtræning
 • Aktiviteter og udflugter
 • STS diplom
 • STS rygsæk

Dato & priser

Book i dag og få restplads rabat: 2000 kr.

Alle datoer

  • Dato:
   Tue Jul 02 2019
   Varighed:
   22 dage
   Indkvartering:
   Værtsfamilie
   Fra:
   København
   28.495 kr.
   Org. pris 30.495 kr.