Bliv bedre til engelsk i Orlando
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Engelsk i Orlando

Alder 13-19

Få det maksimale ud af din sommer ved at lære engelsk i den fascinerende og multikulturelle by Orlando. Kombinér værdifuld sprogundervisning med oplevelser som får dig til at vokse som person. Nyd også Floridas dejlige vejr, afslapning på stranden og mærk suset i nogle af de vilde forlystelsesparker.

Klassisk engelsk sprogkursus

Sprogrejser skal handle om mere end blot et sprogkursus eller en ferie. Det er et once-in-a-lifetime eventyr, hvor du har muligheden for at lære, opleve og vokse på flere måder end én. Vores klassiske engelskkursus i Orlando er designet til at give dig den bedste kombination af undervisning, personlig udvikling og sjove stunder i solen. Undervisningen foregår på en moderne skole med fantastiske faciliteter. I et læringsmiljø som dette – og med hjælp fra vores dygtige lærere – vil du have de bedste muligheder for at forbedre dit engelske sprog og dermed få øvet det ude i blandt de lokale, når vi udforsker byen, slappe af i solen eller prøver forlystelser i de fede forlystelsesparker. Dit livs sommer venter lige om hjørnet!

Inkluderede aktiviteter

En masse sjove aktiviteter er inkluderet på din sprogrejse til Orlando. Hvordan lyder et krokodille-eventyr, en masse strand-dage og outlet shopping? Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

OBS: Der kan godt ske ændringer i aktiviteterne.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til Orlando? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarteringsmuligheder

På din sprogrejse til Orlando vil du blive indkvarteret hos en nøje udvalgt værtsfamilie sammen med op til tre andre STS elever.

At bo ved en værtsfamilie giver et unikt indblik i den lokale kultur.

Hvad er inkluderet?

  • Fly og ledere
  • Indkvartering, værtsfamilie/helpension
  • Sprogtræning
  • Aktiviteter og udflugter
  • STS diplom
  • STS rygsæk
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Dato & priser

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!