Sprogrejser 12 til 19 år
Forlystelsesparker i solskinsstaten

Sprogrejse til Orlando

Orlando er en af USA´s mest besøgte byer og en af vores mest populære sprogrejser med fantastisk sommervejr, fremragende mad og shopping og oplevelser lurende alle steder. Forlystelsesparkerne vi skal besøge er kun begyndelsen på sprogrejsen. Book nu og oplev det selv!

Highlights

  • Det tropiske vejr i Florida
  • Kort afstand til verdensklasse-forlystelsesparker
  • Gode shoppingmuligheder
  • Omgivet af frodige landskaber
  • Blomstrende kunst- og videnskabsscene
  • Spændende madkultur

Vores programmer

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

Lær engelsk i Orlando  

Når du tænker på Orlando, tænker du sikkert på byens verdenskendte forlystelsesparker, som byen er kendt for. Og selvom disse er fantastiske, så er Orlando en spændende by med meget mere at byde på. Der er skønne grønne områder, et spændende kunst- og underholdningsliv, lækker mad og uendelige shoppingmuligheder. Byen er multikulturel, og der bliver afholdt flere internationale festivals hvert år. Derudover er de lokale indbyggere super venlige og åbne. Det er et fantastisk sted at lære engelsk og tilbringe en uforglemmelig sommer med alt ”The Sunshine State” har at byde på. Ved at tage på sprogrejse til Orlando vil du deltage på vores klassiske engelskkursus. Kurset giver dig ikke kun muligheden for at forbedre dit engelsk sammen med dine medstuderende fra hele verden, men også muligheden for at udforske Orlando og byens omgivelser, samt deltage i en masse forskellige ekstra aktiviteter. Hvis du er på udkig efter den perfekte sprogrejse til sommer, så har du lige fundet den.

Din indkvartering i Orlando  

På din sprogrejse til Orlando vil du bo hos en lokal værtsfamilie. Dette giver dig en unik mulighed for at opleve det amerikanske familieliv og virkelig blive en del af et engelsktalende miljø. Du vil bo sammen med andre STS elever, så du med garanti vil få nye internationale venskaber. Din værtsfamilie vil sørge for mad til dig, men nogle gange vil du også spise ude afhængigt af de planlagte aktiviteter og udflugter for dagen. Værtsfamilien vil også være ansvarlige for at du bliver kørt til og fra undervisningen hver dag på din sprogrejse.

Aktiviteter

Orlando er en by med uendelige muligheder, når det gælder underholdning og din sprogrejse er fyldt med aktiviteter og udflugter. Den præcise aktivitetsplan afhænger af længden af din sprogrejse, men den kan indeholde heldagsture til byens kendte forlystelsesparker, strandture til Daytona Beach eller the Wekiwa Springs State Park, shopping og selvfølgelig en STS velkomstfest og afskedsfest. Du vil med sikkerhed få den fulde Orlando oplevelse.

Tilvalg

Tag skridtet videre og få det maksimale ud af din sprogrejse ved at tilføje vores STS Explorer Pass til din booking. I Orlando indeholder vores STS Explorer Pass heldagsture til tre Universal Studios forlystelsesparker: The Original Universal Studios, Universal Studios Island of Adventure og den helt nye Volcano Bay, et tropisk vandland, hvor der både er vilde vandrutsjebaner og mulighed for afslapning.  

Om Orlando

Orlando er verdenskendt for sine førsteklasses forlystelsesparker, og det er der god grund til. De tilbyder helt uforglemmelige oplevelser, hvor du det ene øjeblik genoplever dine yndlingsbørnefilm, og det andet øjeblik hviner du fra toppen af en rutsjebane. Men Orlando har meget mere at byde på end bare forlystelsesparker. Det er en fantastisk by med masser af kultur, god mad og shopping, og med masser af sol og gode muligheder for at strandture og afslapning. Der er rigtig mange grunde til at vælge Orlando som destination til din sprogrejse.

Hurtige facts

Sprog: Engelsk
Indbyggere: 280.000
Valuta: US Dollar
Sommertemperatur: 24-33 °C

Den skole, vi gik på, var helt fantastisk, og jeg fik virkelig forbedret mine engelske sprogfærdigheder. / Nelly Robertsdotter

Rejsen til Orlando  

At rejse til Orlando på sprogrejse er nemt og sikkert med STS. Vores rejseledere vil møde dig i Københavns Lufthavn, og når du ankommer i Orlando, vil du blive mødt af din værtsfamilie, som vil tage dig (og de andre elever, der skal bo sammen med dig), med hjem til jeres nye, midlertidige hjem. Her falder I hurtigt til, og jeres uforglemmelig oplevelse kan begynde.

Resumé

Med de verdenskendte forlystelsesparker, det solrige sommervejr, og fantastiske shoppe- og spisemuligheder, er det ikke svært at se, hvorfor Orlando er en elsket rejsedestination og en af vores mest populære sprogrejser. Hvis du vælger Orlando som din sprogrejsedestination, så vil du få en uforglemmelig sommer, hvor du vil lære, rejse, opleve og få nye venner og minder for livet.