Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Forlystelsesparker i solskinsstaten

Engelsk i Orlando

Tag med på sprogrejse til solrige Orlando i Florida. Her kan du nyde det varme vejr, den billige shopping og besøge nogle af de verdensberømte forlystelsesparker. Gør dig klar til en sprogrejse med masser af latter!


Kursustyper – Orlando

Engelsk


Fakta om Orlando

Sprog: Engelsk
Alder: 13-19 år
Indbyggere: 250.000
Valuta: Amerikanske dollar
Bademuligheder: Pools og strande (udendørsaktiviteter)
Sommertemperatur: 23-33 °C
Shoppingmuligheder: Fra modebutikker til outlets

Den skole, vi gik på, var helt fantastisk, og jeg fik virkelig forbedret mine engelske sprogfærdigheder.
Nelly Robertsdotter
Orlando

Bo hos en værtsfamilie i Orlando

I Orlando vil du opleve den ægte amerikanske hverdag indefra. Under din sprogrejse bor du hos en af vores omhyggeligt udvalgte værtsfamilier sammen med andre elever.

2_Celeste_USA_Football_2103.jpg

Alle vores amerikanske værtsfamilier er meget motiverede for at give dig en god oplevelse. De ser frem til at have dig og 2-3 andre elever boende i deres hjem. Det betyder, at du får et indblik i traditionerne, mentaliteten og hverdagens rutiner i den amerikanske hverdag.

I spiser morgen- og aftensmad sammen derhjemme, hvilket giver dig god mulighed for at øve dit engelsk. På hverdage laver familien en madpakke til dig, og de kører dig også til og fra skole.

Inkluderede aktiviteter

En masse sjove aktiviteter er inkluderet på din sprogrejse til Orlando. Hvordan lyder et krokodille-eventyr, en masse strand-dage og outlet shopping? Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

OBS: Der kan godt ske ændringer i aktiviteterne.

Welcome and farewell get-together

Vi både begynder og slutter din sprogrejse i Orlando på bedste vis – med en kæmpe fest. Vi hører musik, spiser snacks og har det sjovt sammen. I løbet af the farewell party vil du modtage dit STS certificate og diplom for gennemført sprogrejse.

1_Orlando_CTM_Chloe_Guerin_1454.jpg

Flere strandudflugter

Hvad ville en sprogrejse til Orlando være uden udflugter til alle de smukke strande? Floridas "beach life" er helt fantastisk, og du kan godt begynde at glæde dig. Dine STS ledere vil arrangere sjove strandaktiviteter, men hvis du hellere vil slappe af og måske lytte til en podcast, er der også tid til det. Florida har nogle af USAs bedste strande og med STS vil du besøge flere af dem. Husk at holde udkig efter delfiner!

Udflugter til Wekiwa Springs State Park

Blot en time udenfor Orlando finder du the Wekiwa Springs State Park. Her skal vi nyde de smukke omgivelser, ha' en hyggelig picnic og svømme i det turkise vand. Stedet og parken har desuden gode muligheder for dig som gerne vil vandre, cykle eller ride. Langs Wekiwa River og Rock Springs Run kan du også leje kanoer eller kajakker. Vi får nogle dejlige dage ved Wekiwa Spring State park, hvor vi både slapper af og laver sjove aktiviteter.

(Kun inkluderet på sprogrejser af 3 ugers varighed).

Eventyr i Gatorland

I Gatorland, også kendt som "verdens alligator hovedstad", får du en oplevelse udover det sædvanlige. Der findes intet bedre sted at se alligatorer og krokodiller i alle størrelser. Floridas eksotiske dyreliv er noget du absolut ikke vil misse! Forbered dig på en dag fyldt med fede oplevelser, dyr og tropiske eventyr.

(Kun inkluderet på sprogrejser af 2 og 3 ugers varighed).

International Drive Resort Area

The International Drive Resort Area i Orlando tilbyder verdensklasse attraktioner og en masse sjov. Du vil finde forlystelsesparker, gode restauranter og caféer såvel som shopping og shows. Vi skal spille minigolf omgivet af vandfald, grotter og tropiske planter. Du og dine venner har også mulighed for at gå på opdagelse i området alene.

(Kun inkluderet på sprogrejser af 2 og 3 ugers varighed).

Shopping

Vi skal på flere shoppingturer til kendte outlets og shoppingcentre, hvor vi går på jagt efter de gode tilbud. Du vil få chancen for at shoppe i kendte butikker, til meget billigere penge end I Danmark. Dette er den perfekte mulighed for at købe en gave med hjem til familie og venner derhjemme – eller til dig selv, selvfølgelig.

Masser af aktiviteter og sport

Når du ikke skal i skole eller ud på udflugt, har vi masser af sjove ting du og dine venner kan tage jer til. Vi laver konkurrencer, afholder quiz-aftener, ser film, spiller spil og meget andet. Disse aktiviteter sætter vores elever altid meget pris på! Aktiviteterne er inkluderet hver dag gennem hele sprogrejsen, både før og efter din undervisning - så forbered dig på en action-pakket sprogrejse i Orlando. Husk – medbring dit træningstøj!

Om Orlando

Du vil hurtigt lære, hvorfor Florida - også kaldet The Sunshine State - er blandt favoritterne, når det kommer til populære destinationer blandt turister. Hvem elsker ikke solskinsdage, tropisk klima og masser af gode muligheder for at shoppe? Dertil kommer alle de fantastiske forlystelsesparker.

Dette kan du lave i Orlando

Orlando er et paradis for dig, som elsker forlystelsesparker og grine højlydt. Din leder vil sørge for, at du får set de bedste. Der vil også være tid til at besøge fantastiske strande og spise hyggelige middage sammen med din amerikanske værtsfamilie.

Livet i værtsfamilien

Du bor hos en amerikansk værtsfamilie. På denne måde vil du lære en lokal familie at kende og få et værdifuldt indblik i den amerikanske måde at leve på.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!