Bliv bedre til engelsk i New York
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Engelsk i New York

Alder 13-19

På vores klassiske engelsk kursus kombinerer du studielivet med eventyr i den spektakulære by New York – du vil få det maksimale ud af den sommer. Forbedr dine engelske sprogkundskaber, mens du udforsker The Big Apple, får nye internationale venner og får et indblik i campus-livet i storbyen på vores sprogrejse til NYC.

Klassisk engelsk sprogkursus

Vores klassiske engelskkursus er af gode grunde det mest populære af vores sprogkurser. Du får den perfekte balance mellem undervisning og aktiviteter, så du får mest muligt ud af din tid i skolen og når I er ude og udforske byen. Din undervisning foregår på The Manhattan Language, som er en fantastisk skole med fokus på engelsk. Den har beliggenhed i hjertet af downtown New York, med fremragende faciliteter og gode, erfarne lærere. Sprogkurset er designet til at hjælpe dig med at gøre store fremskridt i dine engelsksprogede færdigheder. Du vil forbedre alt fra udtale og ordforråd til generelt flow og vi er sikre på, at du vil føle fremskridt med det samme. Det vigtigste af alt er at du får den unikke chance for at bruge dine nye færdigheder i virkelige hverdagssituationer med dine internationale venner, STS ledere og indbyggere i New York.

Inkluderede aktiviteter

En masse sjove aktiviteter er inkluderet på din sprogrejse til New York. Hvordan lyder et besøg på The Top of the Rock og en tur til Frihedsgudinden? Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

Der kan godt ske ændringer i aktiviteterne.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til New York? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarteringsmuligheder

Brooklyn bliver dit hjem i løbet af din sprogrejse til New York, hvor du vil bo på Residence Hall på Brooklyn College sammen med de andre STS elever og STS ledere.

At bo på campus giver dig mere tid sammen med dine nye venner.

Hvad er inkluderet?

  • Fly og ledere
  • Indkvartering, campus/helpension
  • Sprogtræning
  • Aktiviteter og udflugter
  • STS diplom
  • STS rygsæk
Interesseret i denne tur? Kontakt os direkte for at finde ud af mere - så sørger vi for du får den tur du drømmer om!

Dato & priser

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!