Sprogrejser 12 til 19 år
Velkommen til byen, der aldrig sover

Sprogrejse til New York

New York er en levende megaby, hjemsted for 8 millioner mennesker og et ægte symbol på ”den amerikanske drøm”. Med en ekstrem international befolkning og uendelige ting at gøre og se, er New York det perfekte sted til en uforglemmelig sommersprogrejse.

Highlights

  • En international storby
  • De glimtende lys på Times Square
  • Fredfyldte og smukke Central Park
  • Den ikoniske New York skyline
  • En verdensleder indenfor bl.a. kunst, kultur og mad
  • Nogle af verdens bedste museer

Vores programmer

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Bestil vores gratis brochure

Bestil vores brochure i dag – enten som PDF eller fysisk brochure – og læs alt om STS Sprogrejsers fantastiske destinationer.

Lær engelsk i New York

Mange byer påstår, at de har ”noget for alle”, men ingen andre byer har det som New York City har. Du kender alle de ikoniske seværdigheder: Empire State Building, Statue of Liberty, Central Park, ja, listen er lang. Men byen gemmer også på overraskelser bag hvert eneste hjørne, og du vil opdage, at du aldrig er langt væk fra unikke oplevelser og spændende eventyr. Du får muligheden for at tilbringe sommeren og lære engelsk sammen med dine STS venner fra hele verden, mens du oplever alt hvad denne enestående by har at tilbyde. Vores klassiske engelsk program i New York er designet til at give dig en perfekt kombination af klasseundervisning og fritidsaktiviteter. Alle vores lærere har engelsk som modersmål og mange års erfaring. De anvender professionelle undervisningsmetoder, så du er sikker på at forbedre dit engelsk med det samme - både i klassen og i din dag-til-dag kommunikation med dine klassekammerater og de lokale i New York. Gå ikke glip af chancen for at lære engelsk på en sprogrejse i en af verdens mest spændende byer!

Din indkvartering i New York 

På din sprogrejse til New York får du en unik mulighed for at opleve det amerikanske universitetsliv ved at bo på et ægte college campus. Dette vil ikke kun give dig mulighed for at tilbringe mere tid med dine medstuderende i campusgården, loungen og de andre fællesarealer, men det vil også give dig en stærk fornemmelse af selvstændighed og øge din selvtillid. STS vil selvfølgelig være på stedet hele døgnet til at hjælpe dig med alt hvad du behøver. Fuldpension er inkluderet på campus, og du vil også få et metrokort, som du kan bruge på sprogrejsen til i New York.

Aktiviteter 

Når du ikke er i skole, vil du have travlt med en masse forskellige slags aktiviteter og udflugter - både i og uden for byen. Dit specifikke aktivitetsprogram kan variere, men nogle af de ting, du kan opleve på din sprogrejse til New York er; et besøg til det verdenskendte Metropolitan Museum of Art, 9/11 Memorial og Museum, American Museum of Natural History, en tur til Statue of Liberty og Ellis Island, en tur op i toppen af Empire State Building samt shopping på 5th Avenue. De eventyrlige oplevelser står i kø for at udfolde sig i den fascinerende by New York.

Tilvalg

Du kan få endnu flere eventyrlige oplevelserpå din sprogrejse til New York ved at tilkøbe et STS Explorer Pass til din sprogrejse. Et Explorer Pass i New York tilbyder alle slags oplevelser: få adrenalinen til at pumpe i de vilde rutsjebaner i forlystelsesparken Six Flags, nyd en dag med fritid og hygge på den ikoniske Coney Island eller tilbring dagen med at slappe af på Jones Beach på Long Island, hvor lokale New Yorkere tager til for at få et afbræk fra den pulserende storby.

Om New York

New York er en sand verdensby, en sammensmeltning af mennesker, kulturer, sprog og oplevelser. Du er sikkert bekendt med de ikoniske syn og berømte seværdigheder, men du vil ikke fuldt ud kunne forstå byens magi, indtil du har været der, gået på de travle gader, skuet op på de oplyste skilte og oplevet byens diversitet og unikke boligkvarterer. Oplev charmen ved New York på denne enestående sprogrejse!

Hurtige facts

Sprog: Engelsk
Indbyggere: 8,6 millioner 
Valuta: US Dollar 
Sommertemperatur: 20–29 °C

Rejsen til New York

STS medarbejdere vil være der til at hjælpe dig på din sprogrejse til New York. Vi vil møde dig i Københavns Lufthavn og når du ankommer til New York, vil du blive hentet i en bus, som vil køre dig og dine medrejsende direkte til din indkvartering. Rejsen vil måske være lang, men du vil blive taget godt af på din rejse.

Resumé 

Vores sprogrejse til New York er en unik oplevelse og én, der med sikkerhed vil få en stor betydning og skille sig ud som den bedste sommer i dit liv. Du vil ikke bare få chancen for at forbedre dit engelsk, du vil også kunne gøre det mens du oplever en af verdens største byer. Men hvad der med sikkerhed vil skille sig ud mest er, at du vil gøre det mens du danner livslange venskaber med dine medrejsende fra hele verden og minder, som du vil have også længe efter du er kommet hjem fra din sprogrejse igen. Gør dig klar til en uforglemmelig sommer!