Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Velkommen til byen, der aldrig sover

Engelsk i New York

New York City har mere end 8 millioner indbyggere og er et symbol på den amerikanske drøm. Folk, der bor her deler et motto: Alting er muligt! Med os får du den bedst mulige sprogtræning i én af verdens fedeste byer. 


Kursustyper – New York

Engelsk


2_Staff_Anne-Mie_New_York.jpg

Vi viser dig det bedste af New York

New York er en by fyldt med kendte seværdigheder og gode selfie spots. Vores ledere er med dig hele vejen og vil sikre at du får mest muligt ud af dine uger i "The Big Apple".

Oplev New York med os

1-Maria-Lauvsnes-Coast-to-Coast-USA-City (1).jpg

Maximér din sprogrejse

Få mest muligt ud af din sprogrejse til New York! Med et STS Explorer Pass vil din sprogrejse blive fyldt med endnu flere sjove aktiviteter og udflugter.

Læs mere om STS Explorer Pass

Fakta om New York

Sprog: Engelsk
Alder: 13-19 år
Indbyggere: ca. 8 mio.
Valuta: Amerikanske dollar
Svømning: –
Sommertemperatur: 20-29 °C
Shoppingmuligheder: Her finder du alt, du vil have. På ethvert gadehjørne!

Campus livet i New York

I løbet af din sprogrejse til New York, får du følelsen af at være en rigtig amerikansk studerende. At bo på campus er en oplagt måde at møde nye venner på fra hele verden og det giver dig samtidigt masser af muligheder for at forbedre dit sprog.

1-Welcome-Camp-New-Rochelle-Football_9750 (4).jpg

Inkluderede aktiviteter

En masse sjove aktiviteter er inkluderet på din sprogrejse til New York. Hvordan lyder et besøg på The Top of the Rock og en tur til Frihedsgudinden? Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

OBS: Der kan godt ske ændringer i aktiviteterne.

1_Cross_Country_Top_of_the_rock2.jpg

Besøg Top of the Rock

Du har sikkert set en masse fantastiske fotos fra Top of the Rock – det er et ægte turist highlight. Top of the Rock har en 360 graders udsigt over hele New York og vi lover dig at dette besøg bliver uforglemmeligt. På Top of the Rock vil du ikke kun føle dig på toppen af byen, men på toppen af verden!

Metropolitan Museum of Art

Vi besøger the Metropolitan Museum of Art, også kendt som "The Met" - et af de største og mest kendte museer i verden. Museet ligger lige ved siden af Central Park på Manhattan og har en kunstsamling på over 2 millioner styk udstillede kunstgenstande. I 2016 var museet det 5. mest besøgte i hele verden. Hvis du er fan af serien "Gossip Girl", kan du helt sikkert huske Serena og Blair hænge ud på de meget berømte trapper.

9/11 Memorial & Museum

Vi besøger The National September 11 Memorial & Museum på lower Manhattan, som er blevet bygget for at minde terrorangrebet som ødelagde World Trade Center og dræbte tusinder af mennesker i 2001.

Frihedsgudinden & Ellis Island

Hvad ville et besøg til New York være uden et besøg ved den historiske Frihedsgudinde? Vi tager et godt kig på Frihedsgudinden og besøger også Ellis Island, hvor millioner af migranter kom til i det 19. og 20. århundrede.

American Museum of Natural History (AMNH)

Vi besøger et af byens mange museer, AMNH, til en sjov og lærerig dag. Den populære film "Natten på museet" blev optaget her, og vi kan absolut anbefale dig at se den inden besøget. Ud over alle de midlertidige udstillinger museet byder på, er der en spændende permanent udstilling om dinosaurere samt gigantiske 3D- og 2D-filmskærme.

Empire State Building

Empire State Building er et karakterisk ikon i New York. Bygningen er 443 meter høj, og i mange år var det den højeste bygning i verden. Vi går op på platformen, hvor man kan se over hele New York. På en skyfri dag kan du spotte alle de 4 distrikter i New York.

3-Hanna-Friberg-USA-7324-001.jpg

5th Avenue

Naturligvis skal vi slentre ned af den populære gade 5th Avenue og lave noget seriøst shopping. På 5th Avenue kan du finde eksklusive butikker som Gucci og Chanel, men der er også mange billigere butikker som H&M, GAP og Victorias Secret. 5th Avenue er en meget populær gade, og du vil få den sande Manhattan følese, når du går ned af gaden blandt andre turister, bankfolk og trendy new yorkere.

Om New York City

Byens centrale del – Manhattan – er en pulserende ø, der aldrig sover. Når du først går på de travle gader ville du sikkert ønske du havde flere timer i døgnet til at opleve alt. Den kendte skyline, med de utallige skyskrabere er ikonisk og de større gader og sidegaderne er fyldt med lokale, turister, gule taxier og gadesælgere.

New York har noget for alle og når du finder “dit New York” har du ikke lyst til at tage hjem igen og du vil blive ved med at komme tilbage. Vi kan ikke vente med at tage dig med!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!