Bliv bedre til engelsk i Los Angeles
Book i dag og få restplads rabat: 2000 kr.

Engelsk i Los Angeles 

Campus
Engelsk
Alder 13-19

Los Angeles - det er lig med palmeomkransede strande i Malibu, shopping i Beverly Hills og glamour i Hollywood. Det er en international by, som altid er spændende og fuld af overraskelser. Det er det ideelle sted at tilbringe sommeren, mens du lærer engelsk og får nye venner fra hele verden.

Klassisk engelsk sprogkursus

I løbet af din sprogrejse i Los Angeles vil du gå vores klassiske engelskkursus, som er vores mest populære af vores sprogkurser. En placeringstest på din første dag sikrer, at du ender i den klasse, som passer til dit engelskniveau. Undervisningen foregår på Whittier College, hvor du også bor. Dine lærere er alle engelsksprogede og har lang erfaring i at undervise i sproget. Alt studiemateriale er inkluderet, og i slutningen af kurset får du et STS-diplom ved en ægte ”graduation” ceremoni med sort kappe og kjole..

Inkluderede aktiviteter

En masse sjove aktiviteter er inkluderet på din sprogrejse til Los Angeles. Hvordan lyder en guidet tur rundt i Hollywood, en stranddag på Santa Monica Beach eller et besøg til Universal Studios? Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

OBS: Der kan ske ændringer i aktiviteterne.

Maximér din rejse

Vil du gerne have endnu mere ud af din sprogrejse til Los Angeles? Tilkøber du vores STS Explorer Pass, kommer du med på ekstra mange sjove aktiviteter og udflugter – vi garanterer at du aldrig vil kede dig!

Vores indkvarteringsmuligheder

På din sprogrejse til Los Angeles bliver du indkvarteret på campus med andre STS elever fra hele verden.

At bo på campus giver dig mere tid sammen med dine nye venner.

Hvad er inkluderet?

 • Fly og ledere
 • Indkvartering, campus
 • Helpension (halvpension i weekender)
 • Sprogtræning
 • Aktiviteter og udflugter
 • STS diplom
 • STS rygsæk

Dato & priser

Book i dag og få restplads rabat: 2000 kr.

Alle datoer

  • Dato:
   Sat Jun 29 2019
   Varighed:
   23 dage
   Indkvartering:
   Campus
   Fra:
   København
   32.995 kr.
   Org. pris 34.995 kr.