Summer Academy
For elever i alderen 10 til 19 år
44 40 44 47
Prøv college-livet i det solrige LA

Engelsk i Los Angeles

Sol, strand og engelskundervisning i USAs solrige stat. Tag med os tre uger til Los Angeles, hvis du vil have en sprogrejse i topklasse. L.A. er en by, der bare skal opleves, og vores STS-ledere sørger for, at du får set alle vigtige attraktioner.


Kursustyper – Los Angeles

Engelsk

Fra 34.995 kr.

1_California_0149.jpg

Prøv livet på campus

I L.A. bor du som en ægte amerikansk studerende på det smukke campus på Whittier College. Det ligger lige uden for storbyen. Her kan du slappe af ved poolen sammen med dine internationale venner, mens du forbedrer dine engelskkundskaber.

Læs mere om livet på campus

8_Universal_Studios_8841 (1).jpg

Shopping, sightseeing og masser af sjov

Du starter din tid i L.A. med en get-together på campus. Derudover sørger dine ledere for der både er tid til sightseeing og shopping. Og selvfølgelig noget seriøst sjov i Universal Studios!

Læs mere om aktiviteterne i LA

Fakta om Los Angeles

Sprog: Engelsk
Alder: 13-19 år
Indbyggere: 3,8 mio.
Valuta: Amerikanske dollar
Bademuligheder: Mange strande langs kysten og en swimmingpool på campus
Sommertemperatur: 25-28 °C
Shoppingmuligheder: Macy’s, Nordstrom, Rodeo Drive, The Grove

Alt ved turen var mega fedt – bortset fra den sidste dag, hvor jeg og alle mine nye venner skulle tage afsked med hinanden.
Emily Göransson
Los Angeles

Campusliv i Los Angeles

På din sprogrejse til Los Angeles kommer du til at opleve den amerikanske college-verden, når du bor på campus. Lær hvordan det er at være studerende i USA og få en masse nye venner på Whittier College!

1_0891_Whittier_College_California_Club_IMG_9522.jpg

Whittier College ligger i udkanten af Los Angeles. Det er en anerkendt skole med et smukt beliggende campus. Du deler værelse med andre studerende og har adgang til både fitnesscenter og swimmingpool. STS-lederne skal selvfølgelig også bo her. Morgen- og aftensmad er inkluderet, og på hverdage får du også frokost.

Sammen med dine nye venner og lederne har du rig mulighed for at øve dit engelsk og føle dig som en ægte amerikansk studerende.

Inkluderede aktiviteter

En masse sjove aktiviteter er inkluderet på din sprogrejse til Los Angeles. Hvordan lyder en guidet tur rundt i Hollywood, en stranddag på Santa Monica Beach eller et besøg til Universal Studios? Alle aktiviteter og udflugter er sammen med dedikerede og erfarne ledere fra STS.

OBS: Der kan ske ændringer i aktiviteterne.

1_Coast_to_Pirates_2217.jpg

Besøg Universal Studios

Vores besøg i Universal Studios er en af de mest populære ture på sprogrejsen. Universal Studios er en af Hollywoods ældste filmstudier og et af de mest populære underholdningssteder i Los Angeles. Vi går "behind the scenes", besøger The Wizard World of Harry Potter og prøver forlystelser.

Sightseeing tur i LA & Hollywood

Beverly Hills med (vindues)shopping på Rodeo Drive, gåtur på Hollywood Walk of Fame og kaffe på Melrose Avenue – blot for nævne et par af de ting vi skal. På denne sightseeing tur ser vi alle de typiske seværdigheder i Los Angeles og ser alle de kendte områder i byen. Vi tager også på en ekstra tur i Hollywood, hvor vi ser hvordan et ægte filmstudio ser ud.

Strandtur til Santa Monica Beach

Vi tager til populære Santa Monica Beach i Santa Monica, West Los Angeles. Her nyder vi den smukke strand, bader i havet og går rundt i det turistområdet, hvor vi køber en is og nyder livet. Santa Monica Beach er en lang sandstrand omringet af flotte palmetræer og lækkert vand. Du vil også finde et stort udendørs træningsområde og en forlystelsespark. Du vil opleve den ægte californiske "vibe" i Santa Monica.

Welcome og farewell get-together

Vi både begynder og slutter din sprogrejse i West Palm Beach på bedste vis – med en kæmpe fest på campus. Vi hører musik, spiser snacks og har det sjovt sammen. I løbet af the farewell party vil du modtage dit STS certificate og diplom for gennemført sprogrejse.

Masser af aktiviteter og sport

Når du ikke skal i skole eller ud på udflugt, har vi masser af sjove ting du og dine venner kan tage jer til. Vi laver konkurrencer, afholder quiz-aftener, ser film, spiller spil og meget andet. Disse aktiviteter sætter vores elever altid meget pris på! Aktiviteterne er inkluderet hver dag gennem hele sprogrejsen, både før og efter din undervisning - så forbered dig på en action-pakket sprogrejse i Los Angeles

Om Los Angeles

Los Angeles har det hele – herunder det glamourøse Hollywood og Beverly Hills, sjov på Universal Studios og i Disneyland samt luksuriøse shoppingcentre på Rodeo Drive. Kig efter din yndlingsstjerne på Hollywood Walk of Fame, og bliv ikke overrasket, hvis du støder på en rigtig stjerne, når du køber en milkshake eller doughnut.

Det er en stor by med masser af oplevelser og en kystlinje, som har en lang række af fantastiske sandstrande, moler og dygtige surfere. Har du hørt om Santa Monica, Venice og Marina del Rey? Du og din gruppe er i trygge hænder under ledelse af vores STS ledere, som tager dig og din gruppe med til alle de bedste steder i området.

Dette kan du lave i Los Angeles

De solrige dage og det varme vejr gør Los Angeles og Californien perfekt til strand, sightseeing og is på en udendørs café. Når skoledagen er slut og der ikke er aktiviteter på dit skema, kan du slappe af ved swimmingpoolen på campus og blive venner med andre studerende.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Lad os ringe til dig

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have, at vi kontakter dig, bedes du give os dit telefonnummer. Så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt!


1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg 1-C2C-Leader-Kathrine-Ostenstad-ROute-66_2940.jpg

Bestil vores gratis brochure

Sports & Lifestyle, Adventure eller en Original sprogrejse? Download vores brochure og få inspiration til din tur!

Spørgsmål og svar

 • Hvilke former for sprogrejser findes der?

  En sprogrejse kan sammensættes på forskellige måder. STS-konceptet er:

  Classroom – det er den slags sprogrejse, hvor du har undervisning om morgenen og sjove udflugter og aktiviteter resten af dagen og om aftenen. Denne type rejse kan kombineres med et sportskursus (eller fotografering, mode osv.) på mange af vores destinationer. På denne type tur tilbyder vi også intensive kurser.

  Læs mere om Classroom her

  Adventure – en meget populær slags sprogrejse, som ikke inkluderer traditionel undervisning. Dette kursus er fyldt med aktiviteter, udflugter og andre sjove ting. Vi tilbyder f.eks. Coast to Coast – det er et road trip eventyr, hvor vores elever kører på tværs af USA og har stop ved alle de spændende seværdigheder og byer.

  Læs mere om Adventure her

  Lifestyle – denne type sprogrejse fokuserer på din yndlingshobby. Hvis du f.eks. er vild med fodbold, foto eller surfing, kan du kombinere din passion med den sprogundervisning vi tilbyder. Ved at vælge muligheden Liftstyle får du mest muligt ud af din rejse ved at kombinere din yndlingshobby med inspirerende og informativ sprogundervisning.

  Læs mere om Lifestyle her

 • Hvordan foregår sprogundervisningen?

  Det vil helt sikkert ikke føles som den almindelige skoleundervisning du er vant til derhjemme – vores undervisere tager højde for, at du i et land, hvor sproget tales. Der vil være en blanding af gruppeøvelser og aktiviteter, alle sammen med dine nye venner fra hele verden. Dine lektier kan f.eks. være at fortælle dine klassekammerater om den middag, du og din værtsfamilie spiste i aftes.

  Læs mere om sprogundervisningen

 • Kan jeg bo sammen med min ven?

  Absolut. Vi forsøger at placere venner og søskende, der gerne vil bo hos samme værtsfamilie, sammen. Det samme gælder for sprogrejser med indkvartering på resort eller campus. Op til fire venner eller søskende kan bo sammen (vi mikser ikke køn) Giv os besked, når du bestiller, hvis der nogen bestemt, du gerne vil bo sammen med.

  Læs mere: Booking information 

 • Kan jeg rejse selvom jeg fejler noget?

  Vi gør alt, hvad vi kan for at alle kan komme med på deres drømmerejse. Derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis du har sygdomme (fysiske såvel som psykiske), allergier eller eventuelle handicaps. Når vi får disse oplysninger, kan vi finde den løsning, der passer dig bedst. Vi har værtsfamilier, som har erfaring med diabetes og allergier osv., og som er velinformerede, hvad angår medicin, ernæring og livsstil.

  Læs mere: Bookinginformation

 • Hvor meget lærer jeg?

  Eftersom du er omgivet af sproget overalt – derhjemme, i skolen og i din fritid – lærer du det ret hurtigt. Det, du lærer i klasseværelset, er bare en del af den totale sproglæring. Du lærer også en masse, når du øver dig i sproget efter skole, når du tilbringer tid sammen med din værtsfamilie, når du shopper, eller når du bare køber en is.

  Læs mere: STS Progressive Learning

 • Hvordan bestiller jeg?

  Trin 1 - Vælg destination
  Trin 2 - Vælg kurser på udvalgte destination
  Trin 3 - Book!