Prøv college-livet i solrige Los Angeles

Sprogrejse til Los Angeles

Glamourøst, men stadig afslappet, innovativ og altid cool; du kan ikke slå Los Angeles om sommeren. Tag på sprogrejse til Los Angeles, studér engelsk, slap af på stranden og oplev Californien i al dens pragt.

Highlights

  • Californiens smukke gyldne kyst
  • Hollywoods glamour og Beverly Hills
  • Verdensklasse-shopping på Rodeo Drive
  • Santa Monicas strande og Venice Beach
  • Et hotspot af forskellige kulturer
  • Vidunderligt vejr året rundt

Vores programmer

Tilmeld dig et inspirationsmøde

Interesseret i at høre mere? Lad os ringe til dig!

Lær engelsk i Los Angeles

At tage på sprogrejse til Los Angeles med STS, er for mange en drøm, der går i opfyldelse. Studér engelsk med mennesker fra hele verden, mens du oplever den fascinerende by og lærer de berømte steder og områder at kende. Byens multikulturelle udseende og imødekommende natur gør det meget åbent for gæster, så du er sikker på at føle dig hjemme med det samme. På din sprogrejse vil komme på vores klassiske engelsk program i Los Angeles, hvilket tilbyder en god blanding af sprogundervisning og fritidsaktiviteter, så du kan nyde en fantastisk sommer i det solrige Californien med masser af solskin, svømning og eventyr. Vores lærere er yderst professionelle og sprogrejsen er særligt designet til at maksimere dine sprogkundskaber og din selvtillid, så du kan kommunikere på engelsk i alle slags situationer.

Din indkvartering i Los Angeles   

På din sprogrejse i Los Angeles vil du bo sammen med STS elever fra hele verden på en dejlig campus, lige uden for det centrale LA, omgivet af palmetræer, grønt og store pools og et spændende distrikt med cafeer, restauranter, en biograf og gode shopping muligheder. Du vil komme til at elske campuslivet og udnytte alle de fantastiske faciliteter, når du skal slappe lidt af på din sprogrejse.

Aktiviteter 

Din sprogrejse til Los Angeles er meget mere end blot engelskundervisning. Du skal også med til sjove aktiviteter og på udflugter. Vi skal bl.a. til Universal Studios, på udflugt til Santa Monica Beach og på sightseeingture til L.A. og Hollywood. Dedikerede og erfarne ledere fra STS vil stå for aktiviteterne og udflugterne, som er designet til at du får mest muligt ud af din sommer i det solrige Californien.

Tilvalg 

Tag skridtet videre og få det maksimale ud af din sprogrejse ved at tilføje vores STS Explorer Pass til din booking. Et Explorer Pass giver dig muligheden for at komme med til ekstra mange aktiviteter og udflugter, hvilket vil gøre din sprogrejse til den bedste nogensinde. På sprogrejsen til Los Angeles inkluderer et Explorer Pass en halvdagstur til den smukke Venice Beach og en heldagstur til den skønne by San Diego. Begge ture er fyldt med sjove aktiviteter og besøg de vigtigste steder.

Om Los Angeles

Los Angeles er en rigtig international by, og hjemsted for mennesker fra over 140 lande og der bliver talt over 200 sprog. Kendt som ”The City of Dreams” er det stedet, der har noget for enhver og hvor mennesker fra hele verdenen kommer for at udleve deres drømme. Med næsten perfekt vejr hele året, en varm og afslappet atmosfære og masser at se og opleve, er der muligvis ikke et bedre sted at opleve et ægte amerikansk eventyr.

Hurtige facts

Sprog: Engelsk
Indbyggere: 3,8 millioner 
Valuta: US Dollar 
Sommertemperatur: 25–28 °C 

Alt ved turen var mega fedt – bortset fra den sidste dag, hvor jeg og alle mine nye venner skulle tage afsked med hinanden. / Emily Göransson

Rejsen til Los Angeles

Vores ledere vil møde dig i Københavns Lufthavn og når du er ankommet til Los Angeles, vil du og dine medrejsende blive kørt i bus til din indkvartering, så du kan falde på plads lige med det samme og begynde at nyde din uforglemmelige sprogrejse.  

Resumé

Vores sprogrejse til Los Angeles er som en drøm der går i opfyldelse. Du vil komme til at opleve det bedste fra Los Angeles og Californien, møde fantastiske mennesker, nyde byens berømte steder og strande samt prøve det amerikanske collegeliv ved at bo på en smuk og moderne campus sammen med din sprogrejsegruppe og STS ledere. Los Angeles er forståeligt nok en af vores elevers favoritdestinationer i USA, og det er en af de bedste steder at tilbringe din sommer!